MOL-Pick Szeged - FTC HungaroControl: 43-29 (23-13)

Pick Szeged, 2020.03.11

A Magyar Kupa négyes döntőjébe jutás a tétje a szerda délután megrendezésre kerülő mérkőzésnek, amelyen a Mol-Pick Szeged együttese a Fradit fogadja.

MOL-Pick Szeged - FTC-HungaroControl MK mérkőzés beharangozó
A Veszprém és a Balatonfüred mellett a szegedi alakulat a szerdai mérkőzésen biztosíthatja be a továbbjutást a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. Még egy kiadó hely van, amelyen a komoly szankciókkal sújtott Csurgó fogadja a Komló együttesét, így lehet teljes az MK négyes döntőjének mezőnye.

A hazaiak vezetik a bajnokságot, legutóbb a Mezőkövesdnél vendégeskedtek, ahol 26-39-re győzedelmeskedtek a Pastor tanítványok. A Fradinak nyögve-nyelősre sikerült a 18. forduló, hiszen Nagy Bencéék csak ikszelni (30-30) tudtak az Orosháza vendégeként. Egyébként az FTC-nél pont a válogatott átlövő Nagy Bence volt a meccs legeredményesebb játékosa a maga 8 találatával, érdemes lesz rá odafigyelni. Valószínűleg nem lép pályára Matej Gaber a hazaiaknál, hiszen a 2024-ig szerződést hosszabbító szlovén beállós hátsérüléssel bajlódik, akár csak Luka Stepancic, aki szintén lábadozik. A mérkőzés és az élő közvetítés is 17 órakor kezdődik, a kommentátor ezúttal Boros D. Tamás lesz. Tekintettel a koronavírus okozta vészhelyzetre, a mérkőzés zárt kapuk mögött fog zajlani. 

(Webrádió)

Címkék

MOL-Pick Szeged - FTC HungaroControl Magyar Kupa Kézilabda
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!