Mol-Pick Szeged - HC Vardar: 29-25 (17-9) SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉLŐBEN!

Pick Szeged, 2019.05.05

Vasárnap 19 órakor hazai környezetben lép pályára a Mol-Pick Szeged együttese a Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén. A tét óriási, hiszen a Vardar esetleges legyőzésével a legjobb 4 közé kerülhet Juan Carlos Pastor csapata.

Mol-Pick Szeged vs HC Vardar
Sajnos az első mérkőzés nem sikerült túl jól Bánhidiéknak, hiszen a Tisza-parti alakulat 31-23-as vereséget szenvedett el Roberto Parrondo gárdájától. A 8 gólos vereség jelentős hátrány ugyan, de nem ledolgozhatatlan! Talán a félelmetes skopjei csarnok teszi, de a Pick Szeged még soha nem tudott diadalmaskodni a Vardar csordultig telt "szentélyében".  

  • Élő közvetítés:



Az már az első összecsapáson is látszott, hogy az egykori szegedi játékos, Parrondo alaposan felkészítette csapatát a Szeged ellen. A spanyol edző korábbi nyilatkozatában kifejtette, hogy a Szegedet komoly, erős csapatnak tartja, amely jól teljesített a szezonban, ugyanakkor keményen dolgoztak és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobbat nyújtsák hazai környezetben, hiszen talán utoljára lesz erre lehetőségük ebben az összetételben. Parrondonak igaza lett, hiszen csapata remek játékkal 8 gólos győzelmet aratott a kissé megilletődötten kézilabdázó Szeged ellen.  

A Vardar egyébként hatodik alkalommal jutott a BL-negyeddöntőjébe, míg győzelmével harmadik esetben lehet ott a világ 4 legjobb klubcsapata között. Reméljük ez nem fog megtörténni és a Mol-Pick Szeged csodát tesz az Újszegedi Sportcsarnokban és 9 góllal nyer a Macedón bajnok ellen.  

A mérkőzés és a közvetítés is 19 órakor kezdődik, a kommentátor ezúttal is Kovács Máté lesz. A Veszprém tegnap már bebiztosította Final Four helyét Kölnben, hiszen összességében 10 góllal verte a német Flensburg gárdáját, most a Pick Szegeden a sor.  

Egyébként a Pick a Vecsés (38-24), míg a Vardar a Metalurg (32-31) ellen nyert a hazai bajnokságában a két BL meccs között.
(Webrádió)

Címkék

Mol-Pick Szeged HC Vardar Champions League EHF CL BL
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!