Mol-Pick Szeged - RK Celje Pivovarna Lasko: 31-24 (14-14)

Pick Szeged, 2019.11.03

A szlovén bajnokot fogadja hazai környezetben vasárnap 17 órakor a Mol-Pick Szeged együttese. Az összecsapásról természetesen élőben jelentkezünk.

Kézilabda BL - MOL-Pick Szeged - Celje Pivovarna Lasko
Hazája bajnokságát magabiztosan vezeti, a Bajnokok Ligájában ugyanakkor nem szerepel túl fényesen a Pick Szeged szlovén ellenfele. A találkozó különös pikantériáját adja, hogy a vendégek másodedzője az a Luka Zvizej, aki néhány évvel ezelőtt közönség kedvenc volt Szegeden. A balszélső egykoron megállíthatatlan volt, nem egyszer volt a szegedi alakulat legeredményesebb játékosa. A Mol-Pick Szeged jelenleg az "A" csoport negyedik helyén tanyázik 7 ponttal, míg mostani ellenfele a hatodik, mindössze 2 ponttal. A Pick csak a PSG-től kapott ki (30-25), valamint a Flensburggal ikszelt (24-24), míg a Celje mindössze a norvég Elverum Handball ellen diadalmaskodott (32-25). A szlovénok a legnagyobb zakót a Barca-tól kapták, a katalán együttes 45-21-es kiütéses vereséget mért a szinte csak hazai fiatalokból álló Celjére. Tomaz Ocvirk, a Celje vezetőedzője szerint a hazai alakulat még tovább erősödött Radivojevic, Mikler és Stepancic érkezésével, ugyanakkor elismerőleg szólt a Pick négy szlovén idegenlégiósáról is.

Mérkőzést követő sajtótájékoztató élőben!





A Celje nagyon várja már a vasárnapi összecsapást, hiszen mint Ocvirk elmondta, csapata edzésről-edzésre, meccsről-meccsre egyre jobb formát mutat, melynek köszönhetően a legjobbakhoz is egyre közelebb tudnak kerülni.  A csapat legidősebb játékosa is csak 30 éves. A mérkőzés és az élő közvetítés is 17 órakor kezdődik, a kommentátor ezúttal Kovács Máté lesz. 
(Webrádió)

Címkék

Mol-Pick Szeged RK Celje Pivovarna Lasko Kézilabda
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!