Gyémánt fokozatú támogatója lett az OTP Bank - Pick Szeged csapatának a MIZO

Pick Szeged, 2023.11.10

A minőségi tejtermékeiről ismert Mizo Gyémánt fokozatú támogatójává lépett elő az OTP Bank - Pick Szeged csapatának - derült ki a péntek kora délutáni sajtótájékoztatón, amelyet stílszerűen a Pick Arénában tartottak.

MIZO támogatás OTP Bank - Pick Szeged Szeged talán legnagyobb presztízsű csapatának eddig hat Gyémánt fokozatú támogatója volt, amely az idei idénytől a MIZO-val is kiegészül. A MIZO mellett a Pick Szeged, az OTP Bank, a Szerencsejáték Zrt. , a Lexus Szeged, az SMP Solutions, valamint a Merkantil Lízing még a csapat Gyémánt fokozatú támogatója. A MIZO tehát a 2023/24-es évadtól a csapat egyik legfőbb patrónusa és hosszú távon elkötelezett a támogatás fenntartása mellett. A támogatás részleteiről Harcsa Beáta, a MIZO stratégiai és marketing igazgatója számolt be, majd Kiss Bence cégvezető következett, aki méltatta a támogatást, valamint köszönetét fejezte ki a csapat nevében. Kiss Bence ugyanakkor a sajtótájékoztatón azt is elárulta, hogy a Veszprém elleni örök rangadóra meghívták a Pick korábbi edzőjét, Juan Carlos Pastor edzőt is, aki helyet kap majd a Legendák Falán, mint a szegedi kézilabda csapat legeredményesebb trénere, aki egy évtizeden át töltötte be a vezetőedzői pozíciót.  


Kovács Tamás alpolgármester Szeged város önkormányzata részéről méltatta a patinás csapatot, amely méltán a megyeszékhely legnépszerűbb együttese. A támogatás bejelentésén jelen volt Bánhidi Bence csapatkapitány is, aki szintén nagyon örült a megállapodásnak, hiszen saját maga, de csapattársai, sőt kislánya is imádja a Túró Rudit, amely a MIZO egyik legnépszerűbb terméke. A csapat legközelebb a Telekom Veszprém ellen lép pályára szombaton 17 órától. A mérkőzést portálunk élőben közvetíti.  



Az együttműködés megkoronázásaként látványos fényjátékot tekinthetnek meg a szegediek a REÖK falán három napig három órán át, délután 5-től este 8 óráig. A látványos, de mindössze 45 másodperces fényjátékot péntektől vasárnapig csodálhatják meg az érdeklődők, ha a REÖK-palotára tekintenek a Magyar Ede téren.
(Webrádió)

Címkék

OTP Bank - Pick Szeged MIZO Kézilabda Támogatás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!