Magabiztos Pick győzelem az RK Partizan Beograd felett

Pick Szeged, 2023.08.24

Kilenc gólos győzelmet aratott az RK Partizan Beograd ellen az OTP Bank - Pick Szeged együttese a csütörtöki felkészülési mérkőzésen.

Mario Sostaric

Néhány napja tért csak haza a strasbourgi felkészülési tornáról az OTP Bank - Pick Szeged együttese, amelyet óriási csatában meg is nyert Kárpáti Krisztián csapata a Nantes ellenében. Nem sokat pihenhettek Bánhidiék, hiszen csütörtökön újabb erőfelmérő várt a csapatra, ezúttal a szerb bajnokságban vitézkedő RK Partizan Beograd volt az ellenfél. A találkozót esélyeshez méltóan kezdte a hazai alakulat, így nem is csoda, hogy félidőben már 17-10-et mutatott az eredményjelző. A második játékrész is Pick dominanciát hozott, de azért a vendégeknek is voltak szép momentumai. Mindenképp dicséret illeti Mario Sostaricot, hiszen a szlovén szélső egészen 11 találatig jutott, míg a  vendégeknél Kojadinovics volt a legeredményesebb, összesen nyolcat rámolt be Mikler és a Szegednél újonc Imsgard kapujába. A vége magabiztos Pick győzelem lett, a csapat pedig legközelebb szombaton 15 órakor Balatonfüredre utazik, ahol szintén edzőmérkőzés vár Bánhidiékra. A Pick a szezont a Gyöngyös ellen kezdi a K&H férfi kézilabda ligában, a meccsre szeptember 1-jén, 17 órakor kerül sor a Pick Arénában. A lefújást követően Kárpáti Krisztiánt kérdeztük eddigi tapasztalatairól. 


OTP Bank - PICK Szeged–RK Partizan Beograd (szerb) 38–29 (17–10)

Férfi kézilabda, felkészülési mérkőzés. Szeged, Pick Aréna, 2485 néző. Vezette: Bócz, Wiedemann.
OTP Bank - PICK Szeged: Mikler – Sostaric 11/3, Garciandía 1, Bombac, Bánhidi 3, Mackovsek 1, Frimmel 5/1. Csere: Nagy M., Imsgard (kapusok), Kalaras 1, Martins 3, Stepancic 1, Molina, Bodó 3, Szilágyi 1, Dzialakiewicz 1, Szita 3, Jelinic 4, Rea. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
RK Partizan Beograd: Jelics – N. Jovics, Kojadinovics 8, Micics 4, Barjaktarovics 1, N. Kovacsevics, Sotics 4. Csere: Mihajlov, Belosevics (kapusok), Pestics 4, Cekics 2/2, Popovics 4, Markotatas 1, Lazics, Veskovics, Prastalo 1. Vezetőedző: Djordje Cirkovics.
Hétméteres: 4/4, ill. 3/2.
Kiállítás: 4, ill. 6 perc.

(Webrádió)

Címkék

OTP Bank - Pick Szeged RK Partizan Beograd Felkészülési mérkőzés Kézilabda
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!