OTP Bank - Pick Szeged vs Telekom Veszprém bajnoki férfi kézilabda mérkőzés élőben (13-15) 25-30

Pick Szeged, 2023.11.11

A K&H Liga 9. fordulójában a Telekom Veszprém csapatát fogadja az OTP Bank - Pick Szeged együttese.

OTP Bank - Pick Szeged vs Telekom Veszprém - 2023.11.11. Az ősi rivális ellen lép pályára szombaton a Tisza-parti alakulat. Kárpáti Krisztiánnak nem lesz könnyű dolga, hiszen a Veszprém, ahogyan a Szeged is, egyelőre veretlen az idei bajnoki kiírásban. Momir Ilics csapata a Bajnokok Ligájában is vitézkedik, legutóbb hatalmas skalpot gyűjtöttek be a Barcelona legyőzésével (36-41). A Pick jelenleg a hetedik helyen van a csoportjában, míg a Veszprém második pontegyenlőséggel a Barcelona mögött. Ráadásul a vendégek olyan sztárokkal erősítettek a 2023/24-es szezonban, mint a francia beállós Ludovic Fabregas, aki a Montpellier HB, valamint a Barcelona színeiben is feljutott már a csúcsra, hiszen Bajnok Ligáját nyert, sőt a posztján a világ legjobbjának is megválasztották.  

A 2022/23-as szezonban elképesztően sokszor, összesen 8-szor találkozott egymással a két sztárcsapat, a mérleg nyelve pedig egyértelműen a Veszprém felé hajlott, hiszen míg Juan Carlos Pastor együttese mindössze kétszer, addig Momir Ilics csapata hatszor tudott diadalmaskodni a bajnokságban, a kupában, valamint a Bajnokok Ligájában.   


Az OTP Bank - Pick Szeged csapatából sokan távoztak, ugyanakkor még többen érkeztek a Tisza-parti alakulathoz. Az alábbi játékosok erősítik a 2023/24-es szezontól az ötszörös magyar bajnokot: Emil Kheri Imsgard (Elverum Handball), Nagy Martin (VfL Gummersbach), Marin Jelinic (RK Nexe), Szymon Marek Dzialakiewicz (Redbergslids IK), Gleb Kalarash (MT Melsungen), Carlos Molina Cosano (HC Motor Zaporozhye), Szilágyi Benjámin (HSA NEKA kölcsönből).

A bajnokság két éllovasának összecsapása szombaton 17 órakor kezdődik, amelyet portálunkon élőben közvetítünk, a kommentátor ezúttal is Boros Tamás lesz. Hajrá Szeged, hajrá Kékek!
(Webrádió)

Címkék

Telekom Veszprém OTP Bank - Pick Szeged Kézilabda Élő
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!