OTP Bank - Pick Szeged vs THW Kiel férfi BL kézilabda mérkőzés élőben

Pick Szeged, 2024.02.28

Az "A" csoport éllovasával méri össze tudását a Bajnokok Ligája soron következő csoportmérkőzésén az OTP-Bank Pick Szeged együttese.

Férfi kézilabda BL - OTP Bank-Pick Szeged-THW Kiel Kárpáti Krisztián együttese nincs könnyű helyzetben, hogy a csoport talán legerősebb együttese érkezik a Pick Arénába. A Kiel jelenleg vezeti a csoportot, míg a Pick Szeged jelenleg ötödik egy hellyel megelőzve az RK PPD Zagreb csapatát.  

A Kiel a bajnokságban sem nyújt rossz teljesítményt, igaz jelenleg "csak" negyedik helyen tanyázik a bajnokságban, egy ponttal lemaradva az SG Flensburg-Handewitt együttesétől. A Bundesligát jelenleg a Foxes Berlin vezeti 39 ponttal, a Kiel 32-őt gyűjtött ezidáig.  

A német sztárcsapatot ebben a BL szezonban csak a norvéh Kolstad Handball (34-30), a dán Aalborg Handbold (18-27) tudta megverni, míg döntetlent is csak kétszer játszott, egyet Mikkel Hansenék (27-27), egyet pedig az Industria Kielce ellen.

A vendégek honlapján "pokolként" emlegették a Pick szentélyét, mint írják a tapasztalt játékosok tudják, hogy elképesztő hangulatra számíthatnak a csarnokban.  

Az összecsapás és az élő közvetítés is 18. 45-kor kezdődik, a kommentátor ezúttal is Kovács Máté lesz. Hajrá Kékek! 



Fotó: Archív/MTI

(Webrádió)

Címkék

OTP-Bank Pick Szeged THW Kiel Kézilabda Bajnokok Ligája
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!