Pick Szeged - MOL Tatabánya KC: 32-30 (16-15)

Pick Szeged, 2022.11.06

A K&H Liga nyolcadik fordulójában igazi rangadóra kerül sor, hiszen a Pick Szeged együttese a MOL Tatabánya KC csapatát fogadja hazai környezetben.

Pick Szeged - MOL Tatabánya KC beharangozó
Juan Carlos Pastor mester nincs könnyű helyzetben, hiszen a Telekom Veszprém után talán a második legnehezebb mérkőzés vár rá a Pick Arénában, már ami a bajnokságot illeti. A keret összeállítása során Bánhidi Bencét és többek között Mikler Rolandot is nélkülöznie kell a Misternek sérülés miatt. A Pick Szeged eddig csak egyszer, a Telekom Veszprém ellen szenvedett vereséget a bajnokságban, most azonban kőkemény mérkőzésen kell majd bizonytani a Tisza-parti alakulatnak, hiszen Tombor Csaba tanítványai foggal-körömmel fognak küzedni a bajnokcsapat ellen.  

A Pick jelenleg vezeti a bajnokságot, hiszen a Veszprém eggyel kevesebbet játszott, míg Ancsin Gáborék jelnleg harmadikok a tabellán, egyszóval nagy csata várható, reméljük szegedi sikerrel a végén.

Tombor Csaba szerint a koncentráció lehet a mérkőzés kulcsa, hiszen ennek hiányában egyelőre senkit sem tudtak annyira megverni, amennyire a csapat képességei alapján szerették vagy várták volna - véli a szakvezető. Az egykori szegedi, Ancsin Gábor is visszatért a csapathoz, a mai mérkőzésen is hadra fogható.

Az élő közvetítés és a mérkőzés is 16 órakor kezdődik, a kommentátor ezúttal is Boros Tamás lesz.

(Webrádió)

Címkék

Pick Szeged MOL Tatabánya KC Kézilabda NB1 Élő
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!