Egyedi esküvői meghívó? Mutatjuk, hogy mire kell figyelnie!

PR-cikkek , 2024.05.01

Az esküvők az élet legmeghatározóbb eseményei közé tartoznak, melyek méltó ünneplést érdemelnek.

Esküvői meghívó A meghívók pedig fontos szerepet töltenek be az ünnepség előkészületeiben. Nézzük most meg, hogy miért olyan különlegesek ezek az aprócska papírdarabok.

Rengeteg stílus és szín

A myprintpix.hu oldalon rengeteg sablont találhat, ami az esküvői meghívók, esküvői kiegészítők, esküvői fotókönyvek témakörét illeti. Ebből is jól látszik, hogy milyen gondosan választják meg mások ezeket a fontos dekorációs elemeket. De ezek sokkal többek is, mint egyszerű értesítések egy esemény időpontjáról.

Valamikor a szüleink idejében még nem volt ekkora a választék. A koszorúslányok ruhája is nagyrészt rózsaszín volt vagy babakék. A 2000-es években viszont hatalmas fordulat következett, és szépen begyűrűztek az új színek, stílusok és a tematikus esküvők. Mindehhez pedig megjelent az az igény, hogy minden mindenhez passzoljon.

Azonos designnal készülnek az ültetőkártyák, a menülapok, a meghívók. És a nyomtatott papír világhoz passzoltak a virágok és a dekorelemek. Sőt még a tortán is visszaköszönt a meghívó színvilága és jellemző emblémája. Ez tehát egyben az ifjú pár védjegye.

Ha ma egyedi meghívót rendel az elképzelései alapján, akkor széles választékkal találhatja szembe magát. A minimalistától egészen az extravagánsig. Vizsgáljuk meg néhány lehetőséget részletesebben is!

  1. Klasszikus vagy kinyitható változatok
A hagyományos négyzet alakú vagy hajtogatott kártyák mindig divatosak maradnak. A 4 oldalas meghívó úgy áll össze, hogy van egy előlapja, egy hátlapja és két belső oldala. Ez, még izgalmasabbá és változatosabbá teheti a megjelenését.

2. Krémes kivitel
A texturált papírok és kiegészítők igazi luxust és minőséget sugároznak. A vastag és durva anyagoktól egészen, a selymes és fényes papírokig tart a választék. Ez pedig egy markáns, meghatározó megjelenést biztosít.

3. Minimalista stílus
A letisztultság kedvelői számára ez a tökéletes választás. Egyszerű vonalak, klasszikus betűtípusok és visszafogott színek jellemzik az irányzatot.

4. Tematikus meghívók
Az esküvői témához igazodó kiegészítők a fénykorukat élik. Legyen az tengerparti esküvő, vintage hangulat vagy akár egy konkrét film vagy könyv inspirálta témaválasztás. Így a vendégek már a kézhezvételtől kezdve tudják, hogy mire számíthatnak a nagy napon.

Meghívó csak esküvőre?

Az egyedi meghívókat persze nem csak esküvőkre lehet használni, rendelhetők például:
  • születésnapra,
  • babaváró partira,
  • évfordulóra,
  • ballagásra
  • vagy bármilyen más ünnepi eseményre.

Hatalmas előnyük, hogy segítenek kiemelni a rendezvény fontosságát és egyedi jellemzőkkel ruházzák fel. Ez pedig nagy segítséget jelenthet vendégeknek is. Legyen bármilyen stílusú vagy hangulatú az esemény, az egyedi meghívók nagy szolgálatot tesznek. El tudják érni azt, hogy a meghívottak is felkészülten, az alkalomhoz illően érkezzenek.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!