Hihetetlen, 30.000 dollárért vihetett haza egy Acura NSX-et

Autók, 2022.07.17

Valami egészen elképesztő, de mindössze 30.000 USA dollárt kellett csak fizetnie annak a CarMax alkalmazottnak, aki ezért a potom összegért juthatott hozzá egy szinte hibátlan Acura NSX-hez.

Acura NSX CarMax Az Acura vagy ahogy Európában ismerik, Honda NSX a '90-es évek ikonikus sportautója volt, szinte nem volt olyan kamasz, akinek a falán ne díszelgett volna egy poszter a gyönyörű vonalvezetésű sportautóról. Egészen elképesztő, de az első generációt 1990-től egészen 2005-ig gyártották.  

Aki tisztában van a kultikus autók értékével, az tudja, hogy 30.000 dollár potom ár egy olyan Acura NSX-ért, amelyet ráadásul még ki is csinosított a cég eladás előtt, sőt a kárelőzményben törés sem szerepel.  

A szerencsés CarMax alkalmazott a Reddit-en mesélte el, hogy az autóhoz a CarMax Associates Discount Program keretében juthatott hozzá ilyen jutányos áron. Az a CarMax alkalmazott, aki nyer a programban, annyiért veheti meg az autót, amennyibe az a cégnek került plusz 300 dolláros kezelési költség.  

Azt tudni kell, hogy jó állapotú Acura NSX-et nem találni 60.000 dollár alatt de a 100.000 dolláros ár sem ritkaság. Ráadásul a cég kijavította az autó kisebb hibáit, mint például az elektromos ülést, új ajtókilincset kapott, valamint ablaksín konzolt.  

Az autó hibátlan, egyedül az utángyártott küszöbök csúnyítják el valamennyire. A sportautóval kapcsolatban talán csak annyi negatívumot lehet megemlíteni, hogy kicsit sok benne a kilométer, nagyjából 236.000 km van benne, ami viszont bizakodásra ad okot, hogy a 4 sebességes automata váltóval szerelték, így kevésbé tudták szétgyilkolni a motort. Az új tulajdonosa ha megunja az automatát, nyugodt szívvel kicserélheti egy 5 vagy egy 6 gangos kézi váltóra.
(Webrádió)

Címkék

Acura NSX Honda NSX CarMax
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!