Kamu Cybertruck tűnt fel Bosznia-Hercegovina utcáin

Autók, 2020.08.20

Nem igazi, de azért elég jól sikerült az a Cybertruck replika, amelyet egy megszállott Tesla rajongó készített Bosznia-Hercegovinában. Aki nem elég hozzáértő, azt könnyen megtévesztheti a viszonylag szépen kivetelezett Cybertruck utánzat.

Tesla Cybertruck replika
Nem sokat tudni a replikáról, így az sem világos, hogy milyen autó lehet az alapja és milyen erőforrás hajtja. Az eredeti karosszériája egy rendkívül biztonságos és erős rozsdamentes acél vázra épül, biztonsági üveggel ellátva. Választható 1,2 vagy akár 3 elektromos motorral is, utóbbival akár 3 másodperc alatt abszolválja a százas sprintet.  

A futurisztikus terepjárót egyébként tavaly mutatta be Elon Musk, amely elég érdekesre sikeredett.
 

A replika kasznija is rozsdamentes acélnak tűnik, persze nem olyan szépen kivitelezett, de azért megállja a helyét. A ledes fényszórók is hasonlítanak az eredetire, sőt még a kerék sem áll annyira távol Elon Musk elképzelésétől.  

Ugyanakkor a beltér is nagyon hasonlatos az eredetihez, hiszen a műszerfal márvány mintázatú, megvan az üvegtető is, naggyából egyezik a futurisztikus kormány, valamint a Teslákból már jól ismert érintőkijelző.

Amennyiben többet sikerül megtudnunk az autóról, akkor frissítjük a cikket:)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tesla #cybertruck #diy

Jim (@268_others) által megosztott bejegyzés,


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#cybertruck

Jim (@268_others) által megosztott bejegyzés,


(Webrádió)

Címkék

Tesla Cybertruck
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!