Kiégett egy Lamborghini Huracán Performante

Autók, 2018.10.21

Egy perces néma csendet érdemelne az a Lamborghini Huracán Performante, amely péntek délután 6 óra körül égett ki a Bostoni Könyvtár közelében.

Lamborghini Huracán Performante kiégett A tűzben szerencsére személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár igen jelentős. A lángok a motortérben csaptak fel, de ha ez nem lett volna elég, a tűzoltóknak a sportautót is fel kellett némiképp darabolniuk, nehogy ismét kigyulladjon. A tűz oka egyelőre ismeretlen, csak annyit tudni biztosan, hogy a motortérben keletkezett.  

Érdekes de sokan csak humorizáltak, illetve vicces megjegyzéseket tettek az égő műremek láttán, egy biciklis a robbanás veszélyétől nem tartva még néhány közeli fotót is "lőtt" a szerencsétlenül járt járműről. A férfit a tűzoltóknak kellett megkérnie, hogy távozzon a területről. Az autó 5,2 literes V10-es erőforrásának névleges teljesítménye 640 lóerő, 600 Nm nyomatékkal. A Performante ennek köszönhetően mindössze 2,9 másodperc alatt katapultál álló helyzetből százas tempóra. Nagy kár érte:/

 

(Webrádió)

Címkék

Lamborghini Huracán Performante Boston
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!