Minőségi tuning autók Hódmezővásárhely főterén

Autók, 2023.09.03

Az Old&Slow autós közösség hirdetett találkozót ONEday'23 néven vasárnap, amelyre több tucat, tényleg minőségi tuning autó kapott meghívást.

ONEday'23 Porsche
Csongrád-Csanád vármegyében mozgalmas volt az autós élet vasárnap, hiszen kora délelőtt az Autók&Kávé Szegeden, az Old&Slow pedig Hódmezővásárhelyen várta az autók szerelmeseit.  

Az Old&Slow valóban minőségi felhozatalt tudott felmutatni, annak ellenére, hogy a vasárnapi rendezvény előtt több autós is visszamondta a megjelenést. A Kossuth Lajos téren tényleg több tucat olyan autót mutattak be az érdeklődők számára, amelyek bármelyik kiállításon megállnák a helyüket. A főtéren a teljesség igénye nélkül, több Alfa Romeo-t, Audit, Mercedest, BMW-t, Skodát, Volkswagen, sőt még Porschét is megcsodálhatott a nagyérdemű. Az ingyenes találkozón az egyik legszebb autó a színpad előtt kiállított Porsche Boxster, valamint egy Taycan volt. Ugyanakkor a Dobai Customs is kitett magáért, hiszen Mercedeseibe valami elképesztő komoly munkát rakott. Az bizonyosan elmondható, hogy a hazai tunerek között elképesztően népszerű az ültetés, az air ride, valamint a Hellaflush. Utóbbi a már szinte használhatatlan ültetést és terpesztést jelenti, amelyhez egy brutál felni is társul. Egy biztos, ezek az autók rendkívül látványosak.  

A rendezvényen gyakorlatilag mindegyik autó nagyon komoly volt, nem csoda, hogy a részvételhez előzetesen regisztrálni kellett.  

A kiállított autók között egy eredeti román Dacia 1310 TLX is feltűnt, mint tulajdonosa kérdésünkre elmondta, az autóval rengeteg munkája akadt és több darab is megtalálható a gyűjteményében. A Hódmezővásárhelyen kiállított példányban sem az eredeti motor, hanem egy Renault 19 Chamade szíve dobog, nem kevesebb, mint 140 lóerővel. Természetesen a fékrendszer sem a gyári, hiszen a teljesítmény is jelentősen megnőtt. A lassulásról egy Renault Clio fékrendszere gondoskodik.  

A rendezvény tehát minőségre sikeredett, mi a magunk részéről várjuk a folytatást.  



(Webrádió)

Címkék

Old&Slow ONEday'23 Hódmezővásárhely
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!