Vajon a McLaren 720S vagy a Tesla P100D a gyorsabb?

Autók, 2018.07.11

Két elképesztő formátumú autó csap össze a nemrégiben közzétett videón, ahol a benzinesek, valamint az elektromos autók királya küzd meg egymással.

A gyorsulás szerelmeseinek talán egyik autót sem kell bemutatni, hiszen a két márka csúcsváltozata számos esetben tett már tanúbizonyságot elképesztő gyorsaságáról. A McLaren 720S olyan nagyágyúkat hagyott már maga mögött, vagy ha úgy tetszik faképnél, mint a Dodge Challenger SRT Demon, a Nissan GT-R vagy éppen a BMW S1000RR gyorsmotorja. Az autó tehát villámgyors, de vajon elbír-e a szintén pazarul gyorsuló Tesla Model S P100D-vel, amely Ludicrous módban bármilyen autóra veszélyes, főleg rövidebb távokon.

A McLaren 720S-nél egyelőre nincs gyorsabb autó a gyár kínálatában és ez így is lesz, de csak a Senna megérkezéséig. A 4,0 literes biturbó motor alap esetben 710 lóerős és mindössze 2,7 másodperc kell neki ahhoz, hogy nulláról elérje a százas tempót, míg végsebessége 340 km/h felett van.

De vajon a tisztán elektromos csoda vagy a benzinfaló lesz a befutó? Nézze meg a videót és rögtön kiderül. A verseny 4,26-tól kezdődik!


(Webrádió)

Címkék

McLaren 720S Tesla P100D Ludicrous Drag Race
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!