A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány közleménye

Belföld, 2020.05.21

    Budapest, 2020. május 21., csütörtök (OS) - A GLS segítségével a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány újabb jelentős logisztikai támogatás kap feladatainak biztosításához. A cél közös: a legjobban rászorulók sorsának enyhítése egy máig nem látott, de rendkívüli szociális helyzetet eredményező krízis megoldása, enyhítése során.

A GLS cég arról ismert, hogy rendkívül megbízható szállítási megoldásokat kínál belföldön, Európán belül és világszerte, tevékenységének fő színtere azonban az öreg kontinens. Egy ilyen jelentős vállalat természetesnek érezte azt, hogy csatlakozzon ahhoz a humanitárius szerepvállaláshoz, amely a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül a leginkább rászorultak boldogulását szolgálja Magyarország legelmaradottabb térségeiben. A GLS olyan nélkülözők számára áll készen segélycsomagot szállítani, akiknek eléréséhez már adott esetben kimerülhet a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai kapacitása. Egy-egy olyan címre is eljuthat a GLS hatékony szállítási jelenléte, ahol már egy karitatív szervezet beavatkozása már nem volna elég gyors.

A Baptista Szeretetszolgálat - a magyarországi Karitatív Tanács meghatározó tagjaként - kezdetektől tevékeny és fontos részt vállal a koronavírus elleni küzdelemben. Május 21-én, csütörtökön a legutóbb összeállított segélycsomagok útnak indulásakor jelen volt Révész Máriusz kormánybiztos, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője is.


Kiadó: Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!