A Budapesti Politechnikum Alapítvány közleménye

Belföld, 2018.11.21

    Budapest, 2018. november 21., szerda (OS) - A Közgazdasági Politechnikum nemzetközi ifjúsági csere projektje az Erasmus+ program támogatásával

A Budapesti Politechnikum Alapítvány fenntartásában működő Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnázium a következő Erasmus+ ifjúsági cserét valósította meg észt és olasz fiatalokkal 2018. február 1. és szeptember 30. között: "Fedezzük fel kulturális örökségünket a Szigetközben".
Partnerek: Közgazdasági Politechnikum, Magyarország, Mittetulundusuhing Vitatiim, Észtország és Liceo Scientifico Statale Arturo Labriola Napoli, Olaszország.

A projekt célja a Politechnikum falukutatásra és Munzee pontok telepítésére és keresésére vonatkozó jó gyakorlatának megosztása és a magyar kulturális örökség közös felfedezése volt a partnerekkel. Az ifjúsági csere programjában számos sporttevékenység is szerepelt: kerékpározás, evezés, labdajátékok. Nem csak a fiatal résztvevők között alakult ki interkulturális párbeszéd a nemzetközi csoportokban való munka során, hanem a helyi közösség, elsősorban az érintett települések fiataljai között is.
A Közgazdasági Politechnikum Youthpass tanúsítványt állított ki minden résztvevő számára.

További részletek a programról a partnerek honlapján:
https://poli.hu/wp/category/discover-our-cultural-heritage/
https://www.liceolabriolanapoli.gov.it/erasmus/,
http://vitatiim.ee/ru/novosti/217-project-of-hungary-doch.html


Kiadó: Budapesti Politechnikum Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!