A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye

Belföld, 2018.11.06

(OS) - A Web Summiton, Európa leggyorsabban növekvő technológiai konferenciáján mutatkoznak be november 5-8. között a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 8. Be Smart versenyének nyertes startupjai Lisszabonban.

A lisszaboni Web Summit magyar standja egy folyamatos építkezés újabb állomása. Lisszabon jelentősége egyre nő a világ nagyvárosai között, s különösen az elkövetkező 10 évben a webbel foglalkozók körében. Az építkezésben fontos szerepe van annak, hogy a BVK-ban nagyon értékes társra találtunk, s elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy tovább segítsük a magyar vállalkozókat, fejlesztőket, webes szakembereket - Breuer Klára, Magyarország lisszaboni nagykövete.
A webes technológiák és applikációk legnagyobb nemzetközi fórumáról nem hiányozhat Budapest. Öt kiváló Be Smart nyertes startup tud most bemutatkozni olyan környezetben, ahová a három nap alatt több mint 70 ezer látogatót várnak. Az egyiküket, a Route4U-t a rendezvény szakmai zsűrije beválasztotta azon 50 legjobb közé, akik külön is találkozhatnak a befektetőkkel - Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.
A startupok magyar standon mutatják be fejlesztéseiket: a Route4U az akadálymentességi térképét, a LightMeApp a kiterjesztett valóság alkalmazását, a Younicorn az interaktív startup közösségi oldalát, a TRMW a digitális hotelrendszerét és a Maform az innovatív design stúdióját.
A 8. Be Smart verseny nyerteseivel a hónap végén megrendezésre kerülő Startupok Éjszakáján találkozhatnak az érdeklődők.


Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!