TV műsor

A CMC Déli Klinika komplex emésztőrendszeri ambulanciája

Belföld, 2019.06.24

Mivel a tápanyagaink emésztési folyamata az emésztőrendszerünk működésének a tökéletes összhatásán alapul, így ha gyomor-bélrendszerünk bármelyik része károsodik, vagy nem megfelelően funkcionál akkor a kivizsgálás és gyógyítás folyamatában nélkülözhetetlen az a magas szintű technológián alapuló komplex ellátás és szemlélet, amelyet a CMC Déli Klinika nyújt a Páciensek számára.

Déliklinika
Gyomorpanaszok

Napjainkban gyakori tünet a gyomorégés, gyomorfájás, felfúvódás és az emésztési zavar. Ezt kiválthatja egy gyomorhurut is, amelyet fűszeres és csípős ételek vagy az alkohol túlzott
fogyasztása okoz, de előidézheti akár egy stresszes állapot miatti savtúltengés, valamint bakteriális vagy vírusos fertőzés is.

Az esetek egy részében sajnos ennél komolyabb dolog is állhat a háttérben, akár gyomorfekély, reflux vagy a gyomor daganatos betegségei is. Az egészsége érdekében tehát feltétlenül ajánlott és nélkülözhetetlen a megfelelő kivizsgálás. A CMC Déli Klinika jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberei készséggel állnak rendelkezésre a gyomorpanaszok megelőzése, teljes körű kivizsgálása és személyre szabott, komplex kezelése kapcsán.

Bélbetegségek és táplálkozási zavarok

Visszatérő kellemetlen tünetek esetén semmiképpen se halogassa a kivizsgálást, hiszen a korai felismerés kulcsfontosságú. Így emésztőrendszeri panaszok, különböző gyulladásos vagy egyéb bélbetegségek, felszívódási zavarok valamint a vastagbél illetve a végbél különböző kóros elváltozásai esetén Déli Klinika magas szakmai színvonalú, komplex kivizsgálással és ellátással várja pácienseit.

Ételintoleranciák

A CMC Déli Klinika ételintolerancia ambulanciáján dolgozó szakemberek puffadás, emésztési zavarok, lisztérzékenység, laktózérzékenység, tejfehérje intolerancia, étel allergia illetve bármely egyéb étkezéssel összefüggő probléma esetén mindent megtesznek, hogy minél előbb kiderüljön milyen elváltozás, vagy betegség áll a panaszok hátterében és ez alapján javaslatot tesznek az egyéni adottságoknak legmegfelelőbb étrend és/vagy kezelés lebonyolítására.

Végbél betegségek

A teljes körű proktológiai kivizsgálás nélkülözhetetlen aranyér, véres széklet, végbél fájdalom illetve egyéb végbél panaszok és elváltozások esetén. A CMC Déli Klinika szakértő orvosai maximális diszkrécióval segítenek a végbél panaszok megelőzésében, teljes körű kivizsgálásában és komplex, korszerű - sebészeti, gyógyszeres - ellátásában.

Májambulancia

A klinikán a májbetegségek korszerű kivizsgálását májsebészek, hepatológus és intervenciós radiológus szakértők végzik a tünetek mögött rejlő folyamatok precíz diagnosztizálásával és az optimális kezelési stratégia meghatározásával. Májbetegség, gócos májelváltozás illetve rosszindulatú folyamat esetén vegye igénybe a klinika speciális S-Shearwave technológián alapuló elasztográfiás ultrahang vizsgálatait, vagy precíziós citológiai illetve vastagtű biopsziás mintavételi eljárásait a legpontosabb diagnózis illetve a megfelelő sebészeti, gyógyszeres, lokális - kezelés minél korábbi megkezdése érdekében.

Az emésztőrendszeri problémák kezelésében (is) fontos szerepet játszik a rohanó mindennapokban (is) betartható illetve az egyéni preferenciákat, ízlést és táplálkozási célokat maximálisan figyelembe vevő étrend kialakítása, amelynek a megtervezésében és a különböző élethelyzetekhez igazodó változtatásában a CMC Déli Klinika dietetikusai segítenek.

Ne vegye félvállról emésztési problémáit! Foglaljon időpontot a CMC Déli Klinikára, és bízza magát az ott dolgozó szakértői csapatra.
(Webrádió)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!