TV műsor

A Demokratikus Koalíció közleménye

Belföld, 2019.04.15

    Budapest, 2019. április 15., hétfő (OS) - DK: Válsághelyzetben a közszféra - Követeljük a közrabszolgatörvény visszavonását!

Sajtóinformációk szerint van olyan megye, ahol válságértelekzeletet hívtak össze a hivatali dolgozók tömeges felmondása miatt. A ráadásul központilag elrendelt létszámleépítés miatt már sok helyen annyira kevesen maradtak, hogy már az érdemben dolgozni sem tudnak.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik a közrabszolgatörvény és a tömeges leépítések miatt! Mi, európai magyarok elítéljük azt a totálisan dilettáns hozzáállást, ahogy a kormány a hivatali dolgozókkal bánik. A közrabszolgatörvénnyel kizsákmányolják őket, többet dolgoznak kevesebb bérért, kevesebb szabadsággal. Ráadásul az ügyfelek sem számíthatnak a jövőben hatékony ügyintézésre. A DK azért küzd az Európai Egyesült Államok megvalósításáért, hogy a munkavállalók, a hivatali dolgozók és az ügyfelek is biztonságban tudhassák magukat!

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes, országgyűlési képviselő
DK
Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!