A felnőtt fogszabályozás hatékony fogászati eljárás

Belföld, 2020.01.19

A fogszabályozás szó hallatán sokan gyermekek számára ajánlott kezelésre gondolnak, azonban ez az eljárás felnőttkorban is tökéletes eredményt hozhat.

Fogszabályozó Ismerje meg a felnőtt fogszabályozással kapcsolatos legfontosabb jellemzőket és előnyöket!

Milyen fogszabályzót érdemes választani felnőttként?

A páciensek többsége azonnal a fogszabályzó típusáról érdeklődik, amikor a felnőtt fogszabályozás kerül szóba. Azonban a fogszabályzó kiválasztása már csak a legutolsó lépések között szerepel, hiszen előtte számos ellenőrzést szükséges elvégezni.

Első lépésként minden esetben a problémák szakszerű feltérképezése és meghatározása történik. Az előkészületek azért kifejezetten fontosak, mert léteznek korrekciós beavatkozások, esztétikai kezelések és funkciós eljárások is.

A különböző kezelések természetesen más-más típusú fogszabályzót igényelnek. A pontos diagnózis felállítását követően lehet eldönteni, hogy konkrétan milyen kialakítású fogszabályzó alkalmazására lesz szükség. A Netfog Fogorvosi Rendelő felnőtt fogszabályozása minden esetben kényelmes és fájdalommentes, illetve esztétikai szempontból is tökéletes megoldást nyújt az idősebb korosztály számára is.

A fogszabályzó anyaga

A költséghatékonyságot tekintve gyermekkorban a legérdemesebb a fogszabályozást elvégezni, azonban a felnőttek is többféle ár-érték aránnyal rendelkező típusok közül választhatnak. A fém fogszabályzók a legköltséghatékonyabb kialakítású típusok, és már mini verzióban is elérhetők.

Azok a felnőttek, akik az esztétikusságot részesítik előnyben, választhatnak a porcelánból, illetve az átlátszó műanyagból készült fogszabályzók közül is. A széles körű választási lehetőségeknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a maga számára megfelelő fogszabályzót.

Az esztétika a felnőtt fogszabályozásban is döntő tényező

Az esztétika mindenki számára kifejezetten fontos, különösen a fogszabályzó megjelenésével kapcsolatban. A köztudatban a fogszabályzóról még sokak számára a szájból kilógó, fémes színű drótok képei jelennek meg. A modern fogszabályozásnak köszönhetően azonban már teljes mértékben esztétikus kialakítású típusok is elérhetők.

A páciensek már választhatnak az esztétikus porcelán és zafírkristály fogszabályzók közül is, amelyek minden esetben tökéletes megjelenést biztosítanak. Az esztétikusság terén a maximumra törekvő páciensek számára már az úgynevezett láthatatlan fogszabályozás is elérhető lehetőségnek számít. Ilyenkor a fogorvosok egy műanyagból készült, teljes mértékben átlátszó fogszabályzót helyeznek fel a páciensek fogaira.

A láthatatlan fogszabályozás minden esetben tökéletesen személyre szabott kezelés. A fogszabályzó ezred milliméteres pontossággal rendelkezik, és ennek köszönhetően az étkezések, illetve a beszélgetések egyaránt gördülékenyen mennek.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!