A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány közleménye

Belföld, 2021.09.23

    Budapest, 2021. szeptember 23., csütörtök (OS) - Még egy hétig lehet jelentkezni az első Ferencvárosi Közösségi Hackathonra! A 48 órás ötletmaratonon bárki részt vehet, akinek ötlete van arra, miként lehetne Ferencvárost egészségesebbé, szebbé, élhetőbbé tenni.

Ismered azt a viccet, amikor a háziorvost, a szoftverfejlesztőt, a péket és az iskolaigazgatót két napra összezárják Ferencvárosban, Veled? Ez nem vicc....- írják a szervezők.
A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány október közepén rendezi meg az első Ferencvárosi Közösségi Hackathont, egy 48 órás ötletversenyt. Az üzleti világban már népszerű ötletmaraton szervezői a kerülethez kötődőket szólítják meg - magánembereket, vállalkozókat, helyben működő cégek képviselőit - hogy ötleteikkel hozzájáruljanak Ferencváros egészségesebbé, szebbé, élhetőbbé tételéhez, elsősorban az egészség és jóllét, az oktatáshoz való egyenlő hozzáférés és az élhető, fenntartható városok helyi szempontjait tartva szem előtt. Az eseményen kidolgozott terveket zsűri díjazza, a legjobbak további támogatásban részesülhetnek.
Az Alapítvány szerint a közösségi hackathon módszere abban segíthet, hogy a legkülönfélébb élethelyzetben lévő emberek és csoportok megismerik egymást és közös céljaikat felismerve, együtt dolgozhatnak azok megvalósításán. Mindezt a hackathonban egy egyedülálló élményként, egy nagy közös társasjáték résztvevőjeként megélve. A módszerről és az eseményről a Ferencvárosi Közösségi Hackathon Facebook oldalán írnak bővebben, és az online regisztrációs lap is onnan érhető el.


Kiadó: Ferencvárosi Közösségi Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!