A Gólyahír Alapítvány az Örökbefogadó Családokért közleménye

Belföld, 2021.05.10

    Budapest, 2021. május 10., hétfő (OS) - A Gólyahír Alapítvány gondozásában megjelent az ÖRÖKKÉ VALÓSÁG című könyv az örökbefogadásról.

Megjelent a Gólyahír Alapítvány gondozásában az ÖRÖKKÉ VALÓSÁG című kiadvány.
A könyv alcíme - Örökbefogadásról. Reményről. Örömökről. Kihívásokról. Rugalmasságról. Elengedésről. - jól kifejezi a tartalmat.

A civil szervezet célja az, hogy bepillantást engedjen az örökbefogadás kulisszái mögé azzal, hogy nem csak az egymásra találás örömeiről, hanem annak kihívásairól is képet mutat. Az interjúkban valós szereplők szólalnak meg, akik az örökbefogadásban örökbeadóként, örökbefogadottként, örökbefogadóként vagy szakemberként önmaguk is érintettek.

A társadalmi érzékenyítésen túl a kiadvány célja, hogy segítse a döntésben azokat, akik még csak gondolkoznak azon, hogy a családdá válás ezen útjára lépjenek, hiszen képet kaphatnak arról, hogy egy örökbefogadó családban bizonyos életkori szakaszokban milyen plusz feladatokkal szükséges szembenézniük, hogy nagy eséllyel léphessen a gyermek egy boldog, sikeres, saját származástörténetét elfogadó felnőttkorba.

Megrendelhető a Gólyadomány oldalon.

Sajtókapcsolat:
Balogh Zsuzsa
+36 70 322 8445


Kiadó: Gólyahír Alapítvány az Örökbefogadó Családokért

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!