A Kortárs Építészeti Központ Alapítvány közleménye

Belföld, 2020.09.16

    Budapest, 2020. szeptember 16., szerda (OS) - Minden eddiginél színesebb a program az idei Budapest100 hétvégéjén - a legidősebb és a legfiatalabb megnyíló épület között 210 év van

A Budapest100 városi fesztivál idén 10 éves. A jubileumi évben minden eddiginél több ház és közösség jelezte, hogy csatlakozik a programhoz - és ez a tavaszról őszre halasztott új időpontban is így van. A sikeres civil ünnepet szeptember harmadik hétvégéjén "Találkozzunk a Tizediken!" mottóval rendezik. A házak bemutatása és a programok megismerhetők a honlapon, a most fejlesztett applikáció segítségével pedig könnyen tervezhetők az útvonalak. A megnyitót a KÉK - Kortárs Építészeti Központban tartják, ahol a szakmai szervezet alapításának 15. évfordulóját ünneplő kiállítás is látható és amely egyike az idei csatlakozó helyszíneknek. A tizedik Budapest100 újdonsága, hogy most kortól és helytől függetlenül csatlakozhattak azok a közösségek, akik szívesen megnyitják a házuk kapuját, hogy a pincétől a padlásig bemutassák, ahol élnek és dolgoznak. Az ingyenes eseménysorozatot önkéntesek és lakók közösen szervezik. Minden ház érdekes!

Bővebb információ és további részletek a Budapest100 rendezvény Facebook-, Instagram- és weboldalán.


Kiadó: Kortárs Építészeti Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!