A legjobb kézműves söröket, street food csodákat és a régió legnagyobb tűzijátékát ígéri az idei RakpartFeszt

Belföld, 2019.08.13

Péntektől ötödik alkalommal indul el a Rakpartfeszt a Huszár Mátyás rakparton, ahol idén közel száz kiállító kínálja majd az extra finom kézműves söröket, és a legkedveltebb street food fogásokat.

Rakpart Feszt 2019 A hamburgerek, grillcsodák és egyéb finomságok mellett idén kuriózumként gluténmentes sör is kóstolható. A fellépők között pedig olyan együtteseket köszönthetünk, mint a szegedi Útközband zenekar, a Gypo Circus vagy éppen az államalapítás ünnepén a tűzijáték előtt fellépő Kállay Saunders feat. The Middletonz. 2019-ben is megkoronázzuk a nyarat egy öt napos ünnepléssel a Huszár Mátyás rakparton. Az ötödik alkalommal megtartott rendezvény utolsó napja egyben az Államalapítás Ünnepe is, amikor újra együtt emelhetjük majd poharunkat a régió legnagyobb tűzijátékára, amely a Szegedi Városkép és Piac szervezésében valósul meg.

Az idei fellépők impozáns sorában szerepel a Gypo Circus, az oltári hangulatról híres, és X-Faktorban is versenyző Ricky and the Drunken Sailors, és a Huckleberry Guys is. Teljes program: ITT.

Az esemény keretein belül, augusztus 17-18-án ismételten szervezett keretek között csattannak majd a pofonok a Stefánián, a Fesztivál Kupa Nemzetközi Ökölvívó Tornán, ahol mindkét nap 15 órától több nemzet bokszolói csapnak majd össze a bajnoki címért. A rendezvény fővédnöke Erdei „Madár” Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, világbajnok ökölvívó lesz, a díszvendég pedig Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó. Részletek: ITT.

A sörbarátok pedig mindeközben kedvükre kóstolgathatnak, hiszen prémium minőségű, kézműves italokból nem lesz hiány, közel 1000 féle különlegességből válogathatunk majd. A szervezők a gyermekekre is gondoltak, számukra frissítő limonádék lesznek elérhetőek, illetve idén a fesztivál terültén a mentes étkezést követők is megtalálhatják a maguk étkeit, és kuriózumként gluténmentes sör is kóstolható lesz.

Az esemény miatt megállási tilalom lesz érvényben a rakparton augusztus 13. kedd 18 órától, illetve a rakpart lezárásra kerül augusztus 14. szerda reggel 9 órától, augusztus 21. szerda 12 óráig. Augusztus 20-án az ünnepi tűzijáték idejére 20 óra 50 perctől 21 óra 25 percig lezárják a Belvárosi hidat is.
(Webrádió)

Címkék

RakpartFeszt
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!