A lombikbébi beágyazódás elősegítése

Belföld, 2019.02.27

A lombikbébi eljárás enyhe hormonális stimulációval kezdődik, hogy az édesanyánál a megfelelő minőségben, a beavatkozáshoz szükséges több petesejt is megérjen.

TamTraCo A tüszőérési folyamatot állandóan figyelemmel kísérik.

A megfelelő időpontban, rövid altatás alatt egy speciális eljárás keretében kiemelik a tüszőből az érett petesejteket. A megfelelő minőségű, alkalmas petesejteket egyesítik a leendő apa spermájából kinyert hímivarsejtekkel. Majd ezt 2-6 napig egy speciális tápoldatban, laboratóriumban érlelik. Végül a legéletképesebb embriókat egy katéter segítségével a méhbe helyezik. Innentől az életkezdemény fejlődése a természetes úton foganthoz hasonlóan zajlik.

Csak természetesen

A lombik program esélyeiről szóló bejegyzés biztató számokat mutat. Ehhez plusz segítségként hívjuk a természet patikáját. A C-vitamin szabályozza a szervezet kollagén termelését, és segít megelőzni a vetélést. Az E-vitamin és B3-vitamin szedése azért javasolt, mert hozzájárulnak a magzat megtapadásához. A méhpempő segíti a méhnyálkahártya felépülését. A cink támogatja a sebgyógyulást, a beágyazódást, és szabályozza a hormontermelést. Az Omega3 zsírsav és a halolaj a teljes várandóság alatt kedvező hatású. Egyéb készítményekről konzultáljanak kezelőorvosukkal.

A legjobb, ha ezeknek a vitaminoknak a rendszeres szedését már a tervezett terhesség vagy a lombikbébi programot megelőzően elkezdik a leendő kismamák. Alakítsák ki egészséges életmódjukat, normalizálják testsúlyukat. Kerülendő a dohányzás, a füst, a magas cukor- és koffeintartalmú ételek, italok, és az alkohol fogyasztása.

Élet kialakulása

A méhfalhoz kapaszkodott embrió számára a méhlepény biztosítja a tápanyagot, az anyagcserét. Az anyaméh mintegy fészekként szolgál. A beültetett életkezdet eddig egyforma sejtjei elkezdenek differenciálódni, szétválnak, a kis gömb külsején és belsején lévő sejtek megváltoznak, mivel a későbbiekben más-más szerep vár rájuk. A hólyagcsíra falából kiindul az embrióburok, a fal belső rétegéből pedig létrejön az aminozsák, ez öleli körül az embriót. A terhesség harmadik hetétől már fejlődésnek indul az embrió is. A baba fejlődése szempontjából ez a legfontosabb időszak, ekkor alakulnak ki a szervei.

A beágyazódás sikerességének elősegítése

A beültetés első pillanatától kezdve az anyukák sokat tehetnek a magzatukért. A beágyazódás sikerességét és a méhben fejlődést az intézetek hormon kezelésekkel is támogathatják. A beültetést követően sok folyadék és fehérje fogyasztása ajánlott. A megerőltető tevékenységek, a hosszú utazások ellenjavalltak. A várandósságot a 4-5. héten az ultrahang vizsgálattal a petezsák igazolja. Az eddig alkalmazott egészséges, vitamindús étkezés fenntartása most már a magzat szempontjából kötelező.

A TamTraCo a humán biológiai anyagok professzionális szállítója. Az ország összes egészségügyi intézetében jelen vannak, de magánszemélyek rendelkezésére is állnak. 

(X)
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!