A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió közleménye

Belföld, 2022.01.20

(OS) - A Protestáns Cigánymissziós Fórum idén február második hétvégéjén, a Cigány Módszertani és Kutató Központ közreműködésével rendezi meg a VII. Protestáns Cigánymissziós Konferenciát.

Az öt egyház (baptista, evangélikus, metodista, pünkösdi, református) cigánymisszióinak összefogásával évekkel ezelőtt alakult Protestáns Cigánymissziós Fórum idén február második hétvégéjén, a Cigány Módszertani és Kutató Központ közreműködésével rendezi meg a VII. Protestáns Cigánymissziós Konferenciát, melynek helyszíne a Békési Baptista Gyülekezet imaháza. A konferencia címe és témája: "Áldom az Urat mindenkor".

Az missziós lelkipásztorokon kívül felszólalnak még: Langerné Victor Katalin, a Belügyminisztérium Társadalmi Felzárkózásért Felelős Helyettes Államtitkárságának helyettes államtitkár asszonya; Sztojka Attila, kormánybiztos, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója; dr. Czibere Károly, a Református Szeretetszolgálat főigazgatója.

A járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény zárt körű, csak az öt egyházból meghívott egyháztagok, az előadók, és a sajtó képviselői vehetnek részt rajta, a járványügyi rendelkezések szigorú betartása mellett.

A rendezvényről élő közvetítés lesz majd a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió videómegosztó csatornáján, a Reményhír TV-n.



Kiadó: Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!