A Magyar Szabadidősport Szövetség közleménye

Belföld, 2024.04.17

    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - Törj ki a hétköznapokból! Kihívás Napja 2024 A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) koordinálásával május utolsó szerdáján ismét megrendezésre kerül a nemzetközi színtéren is jelen lévő Kihívás Napja. Az idei évben is keressük Magyarország legsportosabbjait. A tanintézmények, közösségek, munkahelyek, települések sokaságát megszólító kampány célja a mozgásgazdag életmód népszerűsítése játékos, vidám sportprogramokon keresztül. A Kihívás Napja egy olyan több mint 30 éves hagyomány, ami lázban tartja a mozgás szerelmeseit.

Törj ki a hétköznapokból!
Néha szükség van arra, hogy a hétköznapok monotonitásából kiszakadjunk, új, más impulzusok érjenek minket. A mi javaslatunk az, hogy ezt az egyhangúságot mozgással, sportolással, aktív kikapcsolódással törjük meg. A Kihívás Napja remek lehetőség, hogy sportos közösségi élmények teremtésével valami egészen új színt vigyünk a hétköznapjainkba. Célunk továbbá, hogy ne csak ezen a napon, hanem az év további részében is aktívabb életmódra ösztönözzük a lakosságot.
További részletek elérhetőek az esemény honlapján.


Kiadó: Magyar Szabadidősport Szövetség

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!