A Mars téren is négyszín-festett az MKKP

Belföld, 2021.08.14

Legújabb városfelújító programjuk keretében a Mars téren színeztek ki járda repedéseket a Magyar Kétfarkú Kutyapárt aktivistái, bár ők magukat szívesebben aposztrofálják passzivistáknak.

MKKP járdafestés A viccpárt néhány aktivistája Kovács Gergellyel az élen ismét a járda repedések ellen indult harcba, ezúttal a Mars téren, többek között a Finish Sportbolt előtt végeztek utca szépítő tevékenységet vasárnap kora délután, de tervben volt egy buszmegálló renoválása is. Mint Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt Társelnöke kérdésünkre elmondta, már több mint 5 éve végeznek járda szépítő tevékenységet országszerte, amellyel többek között az a céljuk, hogy egyfelől a járókelőknek felhívja a figyelmét az útegyenetlenségekre, másfelől volt arra példa, hogy az önkormányzatok megcsináltatják az általuk négyszín-tétel szerint kipingált járdát, így ennek rendkívüli módon örülnek.  

Korábban akadt problémájuk a járdafestés miatt, azonban mint Kovács kifejtette az alkotmánybíróság kimondta, hogy a járda kipingálása nem szabálysértés, így azóta nyugodtabban végezhetik városszépítő tevékenységüket, amelyet folytatni kívánnak a jövőben is.  

(Webrádió)

Címkék

MKKP Kovács Gergely
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!