A Nem Adom Fel Alapítvány közleménye

Belföld, 2019.09.10

    Budapest, 2019. szeptember 10., kedd (OS) - Családi és zenei programok, szemléletformálás, integrált közösségi vásár, közel 200 árus színvonalas portékája, önkéntes véradás, fesztiválhangulat és sok-sok izgalmas élmény vár mindenkit az Erzsébet téren, ahol immár 7. alkalommal rendezi meg  a Piacok Napját a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac, a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat támogatásával.

A PIACOK NAPJA FŐ CÉLJA, ahogy eddig is, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk kínálatukat integrálni a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének. A Segítő Vásárlás védjegyét használó, fogyatékossággal élő embereket foglalkoztató civil szervezetek is szép számban jelen lesznek a rendezvényen



Kiadó: Nem Adom Fel Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!