A Nem Adom Fel Alapítvány közleménye

Belföld, 2019.10.21

    Budapest, 2019. október 21., hétfő (OS) - Higgy, remélj, szeress! címmel ezen a héten lép fel Budapesten a karok és lábak nélkül született motivációs tréner, Nick Vujicic A NEM ADOM FEL Alapítvány és az EZ AZ A NAP! szervezésében. Harmadik alkalommal érkezik Magyarországra, és most első alkalommal Erdélybe is ellátogat.

Két előadást tart: délelőtt általános és középiskolás diákok számára, amelyre már most minden jegy elkelt. Az előadások különlegessége, hogy nem csak a Papp László Sportaréna helyszíni közönsége vehet részt a programon, hanem élő internetes közvetítés segítségével is lehetőséget biztosítunk, hogy mindenki meghallgathassa Nick Vujicic hiteles, életközpontú üzenetét önmagunk és mások elfogadásának fontosságáról. A következő előadás pedig este kerül megrendezésre. Kapcsolat: Szekeres Judit, [email protected], +36-30-221-1737




Kiadó: Nem Adom Fel Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!