A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye

Belföld, 2023.09.29

    Budapest, 2023. szeptember 29., péntek (OS) - A PMI Budapest, Magyar Tagozat szervezésében idén 11. alkalommal rendezik meg az "Art of Projects" angol nyelvű konferenciát Budapesten, a nemzetközi Bosch csoport egyik legjelentősebb európai autóipari fejlesztési központjában, a tavaly átadott Bosch Budapest Innovációs Kampuszon. A konferencia témája ezúttal a mesterséges intelligencia lesz, azon belül is: "Hogyan fogja a mesterséges intelligencia befolyásolni és átalakítani a projektmenedzsment szakmát?"

A konferencia meghívott előadójaként Jennifer Tharp, PMPR, a PMI igazgatótanácsának elnöke tart nyitó előadást. A konferencia kiemelkedő szakmai előadója idén dr. Molnár László Milán lesz, aki nemcsak a tudományos élet, de az ipar meghatározó alakja is. Dr. Molnár László Milán útja a mérnök-fizikától a villamosmérnöki doktori cím megszerzéséig, valamint az ipari szektorban szerzett széleskörű tapasztalata különleges élményt ígér a szakmai program iránt érdeklődő résztvevőknek. Az "Automatizált vezetés - A nagymértékben változó üzleti környezet kihívásai" című előadásában Milán kalauzol minket a magas szintű automatizálás rejtelmeiben, valamint bemutatja a gyorsan változó üzleti környezet vezetésre gyakorolt hatásait.

Jegyek és bővebb információ a konferencia honlapján!

Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!