A rendőrség is keresi az eltűnt szegedi önkormányzati képviselőt

Belföld, 2021.02.15

Hétfő reggelre sajtótájékoztatót hívott össze, azon nem jelent meg, és azóta kiderült, hogy a családja se tudja, hogy hol van. Szabó Bálint független önkormányzati képviselő sorsáról tehát egyelőre senki se tud semmi biztosat.

Szabó Bálint
Nagy leleplezésre készült Szabó Bálint hétfő reggel, de nem jelent meg az általa meghirdetett sajtótájékoztatón a Kiss Ernő utca 3-5 szám előtt. Szabó az elszámoltatás megkezdését ígérte facebook-oldalán tett bejegyzése alapján, ám egyelőre senki se tudja, hogy mi történt vele. A bejegyzés szövege mindenesetre komoly bejelentéseket sejtetett, hiszen így szólt: “Elég volt abból, hogy a szemünk láttára lopják szét a városi közvagyont. Elég volt abból, hogy helyi megélhetési politikusok mesébe illő gazdagodása zajlik ezzel párhuzamosan. Elég volt abból, hogy aki útjában áll a lopásnak Szegeden, azt egyszerűen eltapossák; legyen az illető helyi kisvállalkozó, piaci árus, tényfeltáró újságíró, vagy éppen önkormányzati képviselő. ”

Szabó azt is elárulta, hogy a polgármesterrel szemben vagyonosodási, pontosabban vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett, illetve rágalmazásért feljelentette, mert hazudott a Cserepes sori piaccal kapcsolatban. Végül közölte, részleteket hétfő reggel árul majd el. Ez elmaradt, ugyanis délutánra kiderült, hogy a rendőrség is keresi a képviselőt. Szabóról egyelőre annyit tudni, hogy reggel szokásához híven elindult futni, de azóta a családja se tud róla semmit. Füssy Angéla, a Pesti Srácok hírportál tudósítója közben arról számolt be, hogy Szabó dokumentumokat adott át neki a napokban az önkormányzatnál
folyó ügyekről.

Cikk: Szincsok György
(Webrádió)

Címkék

Szabó Bálint
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!