A szegedi ALDI üzletek is nyitva lesznek december 24-én

Belföld, 2023.12.08

Az ALDI kommunikációs ügynöksége sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyből kiderül, hogy a német diszkontlánc nyitva lesz december 24-én, igaz csak déli 12 óráig.

ALDI  Dugonics tér Mint írják az ALDI Magyarország 2008-as magyarországi piacra lépése óta a mindenkor hatályos jogszabályok, illetve fogyasztói igények alapján, munkatársai érdekeinek figyelembevételével hozza meg döntését üzleteinek nyitvatartásáról.  

Hozzáteszik ugyanakkor: Az ALDI a fogyasztói és munkatársi igények lehető legszélesebb körének figyelembevételével alakítja működését. A vállalat évek óta tapasztalja a magyar vásárlók részéről az igényt arra, hogy áruházai nyitvatartása a legkülönbözőbb élethelyzetekhez, családi és fogyasztói rétegek elvárásaihoz is alkalmazkodjon. Az ALDI ezeknek az igényeknek megfelelve – a vonatkozó jogszabályok maximális betartásával – a korábbi évekhez hasonlóan idén december 24-én is, országosan egységesen 12 óráig nyitva tartja valamennyi áruházát.   Ahogy az év többi napján, úgy december 24-én is friss áru érkezik az összes ALDI-üzletbe.

Az ALDI azokra is gondol, akik még szenteste napja előtt szeretnének minden szükséges friss élelmiszert, vagy ajándékot beszerezni, ezért december 22-én és 23-án hosszított nyitvatartással várja a vásárlókat.

Az ALDI magyarországi foglalkoztatottjainak 75%-a a korábbi évekhez hasonlóan idén december 24-én is pihenőnapját tölti, míg a 171 üzlet működését a munkatársak negyede biztosítja, akik a jogszabályoknak megfelelő túlórapótlékban részesülnek - olvasható a közleményben.


Az ALDI-áruházak év végi nyitvatartása:

  • 2023. december 22–23. : valamennyi áruház a megszokottnál 1 órával tovább, de legfeljebb 22:00-ig tart nyitva
  • 2023. december 24. : 07:00–12:00
  • 2023. december 31. : 07:00–16:00
Az ALDI-nak Szegeden négy üzlete is van, egy a Dugonics tér 8-9., egy a Szeged Plazaban (Kossuth Lajos sugárút 119.), egy a Makkosházi körút 29., valamint egy a Móravárosi körút 3. szám alatt.  
(Webrádió)

Címkék

ALDI December 24 Nyitvatartás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!