A szegedi Fénysugár Medicina Egyesület is gyűjti a zsetonokat a Tescoban

Belföld, 2023.01.24

Bejutott a Tesco zsetongyűjtő akciójának második körébe a szegedi Fénysugár Medicina Egyesület. A szervezet "főzősuli" programra gyűjt, amelyhez a Tescoban vásárlók támogatását kéri a az egyesület.

Fénysugár Medicina Egyesület
A szegedi Fénysugár Medicina Egyesületnek a szervezet közösségi oldala szerint megváltozott munkaképességű vagy idős természetes személy lehet a tagja, a szervezet pályázott és továbbjutott a Tesco által meghirdetett zseton gyűjtő akció második körébe. Mint Vaskóné Kiss Éva portálunknak eljuttatott közleményében rámutatott, a szervezet célja a programmal az, hogy az allergiás, illetve különféle ételintoleranciával élő emberekhez közelebb hozza, illetve megismertesse az egészséges táplálkozás lehetőségeit. Az egyesület célja a zsetongyűjtéssel, hogy minél több forrás álljon rendelkezésre a "főzősuli" programjukhoz. A programról videó közvetítést is tartanának azoknak, akik éppen a betegségük miatt kényszerülnek otthon maradni, a szervezet célja ezen emberek tájékoztatása is. A Fénysugár Medicina Egyesületnek sikerült bekerülnie a szegedi áruházakban versengő három szervezet közé, akik 2023. január 16. és február 12. között gyűjthetik a zsetonokat a Tescoban. Azt, hogy kit támogatnak, minden esetben a vásárlók döntik el, és a számukra legszimpatikusabb szervezetnek adják oda a zsetonjukat a vásárlás után, amelyet a pénztárál kapnak meg és amelyet a kijáratnál elhelyezett gyűjtőládába dobhatnak.

A Fénysugár Medicina Egyesület természetesen minél többet szeretne összegyűjteni, hiszen a támogatás mértéke a szervezetre leadott zsetonok számától függ. Az a szervezet, amelyik a legtöbb zsetont gyűjti össze, azaz a legszimpatikusabb a vásárlók körében, 400.000 forintot kap terve megvalósításához, míg a második 200, a harmadik pedig 100 ezer forinttal lesz gazdagabb. 

Mint Vaskóné Kiss Éva egyesületi elnök közleményében kifejtette, minél több zsetont szeretnének összegyűjteni, hogy megvalósulhasson a "főzősuli" program. A szervezet minden nekik leadott támogatást köszön, hiszen mint írják "csak egy zseton, és máris öné egy mosoly". A szervezet Facebook oldala itt érhető el.


(Webrádió)

Címkék

Fénysugár Medicina Egyesület Tesco
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!