A szegedi Libri üzletek sem nyitnak ki december 24-én

Belföld, 2023.12.04

Minden fővárosi és vidéki, így szegedi boltjait is zárva tartja december 24-én a Libri, amelyről közleményt juttatott el szerkesztőségünknek a könyvkereskedő cég.

Libri
Mint írják, csatlakoznak a példaértékű kezdeményezéshez és a karácsony előtti utolsó vasárnapon szabadnapot biztosítanak munkatársaik számára, hogy nyugodtabban ünnepelhessenek családjuk körében.

„A kereskedelemben, és így természetesen a könyvpiacon is, a karácsonyt megelőző egy-két hónap az, ami a legnagyobb forgalmat hozza, így nagy a terhelés ilyenkor a munkatársakon – mondja Kovács Péter vezérigazgató. – A Libri kiemelten figyel a kollégák szellemi feltöltődésére. Könyveket értékesítő, vagyis vásárlóinknak minőségi időtöltést kínáló cégként nem is tehetnénk másként. ” - olvasható a közleményben.

Mint hozzá teszik, a december 24-ét megelőző időszakban a megszokott nyitvatartással várják a vásárlókat a Libri boltok, az olvasni való beszerzéséhez pedig természetesen online is lehetőség van.  

A cég ugyanakkor hozzáteszi: az olvasók időben tervezzék be a vásárlásaikat, hogy biztosan időben megérkezzenek a karácsonyi ajándékok a fa alá.  

A Libri kezdeményezése egyébként nem egyedülálló, hiszen korábban több üzletlánc, így többek között a Lidl, a Rossmann, a PENNY, a Mountex, valamint a JYSK is jelezte, hogy nem nyit ki december 24-én.

Szegeden két helyszínen, az Árkádban és a Plazaban rendelkezik a Libri üzlettel. 
(Webrádió)

Címkék

Libri Nyitvatartás Karácsony
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!