A szegedi Mekik is zárva tartanak december 24-én

Belföld, 2023.12.20

A hazai McDonald's éttermeket működtető Progress Étteremhálózat Kft. kommunikációs ügynöksége közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyből kiderült, hogy december 24-én zárva tart a gyorsétteremlánc szinte valamennyi üzlete.

99. McDonald's Zalaegerszegen Mint írják: A dolgozók és családjaik érdekeit szem előtt tartva, december 24-én reggel 6 órától zárva tartanak a hazai McDonald's éttermek. A kezdeményezés egyébként nem újkeletű, hiszen a Progress Étteremhálózat Kft. által üzemeltetett éttermek többsége is zárva tartott december 24-én és jellemzően december 25-én is az elmúlt években. Idén a cég a franchise keretek között működő gyorséttermeket is bevonta az akcióba, így a szegedi üzletek sem lesznek nyitva december 24-én, csak reggel 6 óráig.  

A cég teszi mindezt azért, hogy az éttermekben dolgozó kollégáik a szeretteik körében tölthessék az ünnepeket.  

Az országban megtalálható 113 étterem közül csupán kettő, a budapesti Aréna Mallban és a MOM Parkban található vendéglátóhelyek jelentenek kivételt, mivel ott a bevásárlóközpont előírta a nyitva tartást.

„Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy kollégáink családtagjaik és szeretteik körében, nyugalomban tölthessék a karácsonyi ünnep időszakát. A korábbi évek során már a hazai McDonald’s éttermek többsége zárva tartott december 24-én, de az idei évben franchise- partnereinkkel közösen sikerült azt először megvalósítanunk rendszerszinten, hogy két egység kivételével minden éttermünk zárva lesz” – mondta Horváth Andrea, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. HR igazgatója - olvasható a közleményben.

Fotó: Illusztráció/MTI/Zalaegerszegi McDonald's
(Webrádió)

Címkék

McDonald's
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!