A szegedi Tappancsnak is lehet gyűjteni az ALDI-ban a hétvégén

Belföld, 2022.09.09

Szeptember 10-én és 11-én országos állateledel-gyűjtő akciót szervez az ALDI.

Kutya A diszkont élelmiszerlánc közleményt adott ki, melyben arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a szegedi ALDI üzleteiben is lehetőség nyílik a vásárlóknak arra, hogy a nehéz helyezetben lévő állatvédő egyesületek, állatotthonok számára adományokat adjanak állateledel formájában.  

A vásárlók az ALDI állandó kínálatában elérhető, cicák és kutyák számára kínált állateledelek bármelyikével támogathatják a környék állatotthonait, állatvédő egyesületeit, a szegediek a Tappancsot.  

Az ALDI-ban megvásárolt és adományozni kívánt állateledeleket, a pénztártól való távozás után, a kasszák mögött kihelyezett gyűjtőponton lehet leadni.  

A vásárlók az ország bármelyik ALDI áruházában leadhatják a helyben vásárolt állateledelt, ezzel is támogatva a nehéz helyzetben lévő állatvédő egyesületeket.  

A szegedi Tappancs Állatvédő Alapítványnak is nagyon jól jön a segítség, hiszen éppen korábban számoltunk be arról, hogy nehéz anyagi helyzetbe vannak, az állatok gondozása is veszélybe került.  

A szeptember 10-én és 11-én összegyűjtött adományokat az ALDI az Állatok Világnapjára az állatotthonokhoz juttatja, így segítve hősies munkájukat. Az ALDI ugyanakkor bízik abban, hogy az országos akció hozzájárulhat a menhelyen élő állatok megfelelő minőségű eledellel történő ellátásához.

Az akcióban részt vevő állatotthonok:

Emberek az Állatokért Alapítvány – Győr

Misina Természet- és Állatvédő Egyesület – Pécs

Etyeki Állatvédők Egyesülete – Etyek

Tappancs Állatvédő Alapítvány – Szeged

Állatbarát Alapítvány – Nyíregyháza
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!