A tökéletes költöztető cég kiválasztása

Belföld, 2023.03.22

Költözés során az összes, számunkra fontos dolgunk átmenetileg más emberek kezébe kerül, mozgatják, pakolják, ezért nem mindegy, hogy kiben bízunk meg annyira, hogy rábízzuk ezt a feladatot.

Jegyzet Értékeinkre mi magunk is folytonosan vigyázunk, így nyilvánvalóan ezt másoktól is elvárjuk. Azt szeretnénk, ha a költözés gyorsan és gond nélkül lezajlana és minden értéktárgyunk, bútorunk, személyes holmink sértetlenül jutna el az új lakásba.

Ennek érdekében azonban kellő gondossággal kell kiválasztanunk azt a költöztető céget, melyre rábízzuk értékeinket. Na de mi a tökéletes választás? Cikkünkben megmutatjuk, hogy mire érdemes odafigyelni!

Már az árajánlatkéréskor szimpatikusak

Első körben nyilvánvaló, hogy árajánlatokat kérünk azoktól a cégektől, akiket ajánlottak nekünk, vagy a honlapjuk alapján szimpatikusnak találtuk őket, mondta el a Promove, a megbízható költöztetés szakértője. A visszajelzés alapján máris egy képet nyerhetünk róluk, és ezt ne a megadott ár alapján vonjuk le, hanem a nyújtandó szolgáltatás színvonalán.

Ha a költöztetés mellé más szolgáltatásokat is ajánlanak, például dobozok biztosítása, összepakolás, bútorok lapra szerelése vagy lomtalanítás, ezenkívül folyamatosan el tudjuk érni őket szükség esetén, mert erre egy külön diszpécserszolgálat működik, illetve egyéb emberi és technikai tényezők tekintetében is kiemelkednek, akkor biztosak lehetünk benne, hogy megtaláltuk az igazit!

Garantálják a gyors költözést

Ahhoz, hogy a költözés ne húzódjon el, több tényező is szükséges. Az egyik az, hogy szervezett és költséghatékony működési sémát alkalmazzanak, mely garantálja, hogy nem fog napközben szétesni a munkavégzés, hanem végig szervezetten és kidolgozott szisztéma szerint folyik.

A gyors költözés másik feltétele, hogy olyan rakodók jelenjenek meg a helyszínen, akik kiváló erőnléti állapotban vannak és egy-egy nehezebb bútordarab sem fog ki rajtuk. Ha a fizikai erő rendelkezésre áll, akkor gyorsan ki tudják hordani a dobozokat, bútorokat, háztartási gépeket, majd a célhelyszínen ugyanolyan gyorsan be is rakodják.

Megbízhatóak

Nem szeretnénk, ha a költözéskor eltűnnének dolgaink, ezért csakis olyan céget bízzunk meg, aki garantálja, hogy munkavállalói alapos szűrőrendszeren mentek át és teljes mértékben megbízhatóak. Óvakodjunk a napi bejelentéssel dolgozó, innen-onnan összeverbuvált csapattól, válasszuk a stabil munkaerővel dolgozó, megbízható költöztető céget.

Odafigyelnek a megbízóikra és társadalmi szerepet is vállalnak

Akiknek nem kizárólag a magas profit a cél, hanem szívesen áldoznak arra, hogy visszatérő megbízóik legyenek, törzsvendégprogramot működtetnek, ezenkívül kiemelt támogatói egy-egy jó ügynek, például egy gyermekkórház vagy egy menhely működésének.  

Ha a fenti feltételeknek megfelelő vállalkozást bíz meg a költözési feladatokkal, akkor biztos lehet abban, hogy problémamentesen és gyorsan zajlik le ez az egész folyamat, és Ön is szívesen fogja továbbajánlani az adott céget barátainak, ismerőseinek.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!