Adósságbehajtás fegyverrel, szamurájkarddal, késsel Szegeden

Belföld, 2023.09.18

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik gumilövedékes fegyverrel, szamurájkarddal és késsel akartak adósságot behajtani Szegeden.

Gumilövedék
Több bejelentés is érkezett a rendőrség ügyeletére szeptember 15-én késő délután, mely szerint lövéseket hallottak Szeged belvárosában, a Hajnóczy utcában. A lövöldözés néhány perc alatt lezajlott, majd az elkövetők és a sértett is elhagyta a helyszínt.  

A helyszínre jelentős rendőri erők érkeztek, majd adatgyűjtésbe kezdtek, illetve tanúkat hallgattak meg. Az egyenruhások rövid idő alatt megtalálták a sértettet, aki először csak nagyon szűkszavúan nyilatkozott az esetről, mint kiderült a sérülései gumilövedékes fegyvertől származnak. A férfi a rendőrökkel nem volt együttműködő, azonban ennek ellenére a nyomozók azonosítottak kettőt a támadói közül, akiket már el is fogtak.  

Mint kiderült a társaság egy jogosnak tartott tartozást szeretett volna behajtani a sértettől és annak családjától. A támadók késsel, szamurájkarddal és gumilövedékes pisztollyal felfegyverkezve indultak el adósságot behajtani.  

A Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A már elfogott férfiakat a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. Társaikat szintén azonosították, őket a rendőrök még keresik - tájékoztatott közleményben a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!