TV műsor

Alapjogokért Központ: kiemelten fontos a gyermekek védelme

Belföld, 2021.06.11

Az Alapjogokért Központ a Facebook-oldalán pénteken közzétett bejegyzésben kiemelten fontosnak minősíti a gyermekek védelmét, ezért üdvözli az Országgyűlés előtt lévő pedofilellenes törvényjavaslatot, valamint azt a módosítást, mely megóvja a kiskorúakat "az agresszív homoszexuális- és genderpropagandától".

A gyermeknek alkotmányos joga van a megfelelő testi, szellemi, erkölcsi fejlődéshez és nemi önazonossághoz, ezért is megdöbbentő az a merészség, mellyel a baloldal, "a nyílt társadalom hálózatának hazai nyerészkedői nekitámadtak az indítványnak", arra hivatkozva, hogy az sérti a gyermekjogokat - írták.

Hozzátették: a pedofil hajlam egyike a legundorítóbb és legvisszataszítóbb szexuális vágyaknak, ezért a kiskorúak sérelmére elkövetett pedofil bűncselekményeket méltán övezi társadalmi megvetés; a büntetőjognak e téren mindig van hova szigorodnia, különös tekintettel az internetes pedofilhálózatokra, gyermekpornográfiára.

Úgy fogalmaztak: sajnos azonban Nyugat-Európában évtizedek óta zajlik a pedofilok iránti "érzékenyítés", a pedofília relativizálása, a bűn bagatellizálása. Csakúgy, mint más, korábban nem elfogadottnak tekintett szexuális irányultságok esetén, itt is elkezdték a pedofilokat egyféle "áldozatként" bemutatni, akik maguk is szenvednek vágyaiktól, és akik nem büntetést érdemelnek, hanem segítségre van szükségük, hiszen szexuális irányultságuk "csak egy a sok közül". Megjegyezték: a magyarországi balliberális sajtóban, a Magyar Narancsban, a Népszabadságban vagy a HVG-ben is számtalan cikk jelent meg, mely igyekezett bemutatni, hogy "a pedofil is ember".

A pedofilellenes törvényjavaslat benyújtása után "balliberális blogoldalak, mint a 444 vagy a Telex" "jogi aggályokra" hivatkozva elkezdték kritizálni például a tervezett pedofil-nyilvántartást - olvasható a bejegyzésben. "Újabb mélypont", hogy a migráció mellett is folyamatosan kiálló Amnesty, Helsinki vagy TASZ azt állítja: a pedofilellenes törvényjavaslat - mely óvná a gyermekeket az agresszív és radikális homoszexuális- és genderpropagandától is - "súlyosan korlátozná a gyermekjogokat".

Az Alapjogokért Központ úgy véli: ha viszont a pedofíliát erőteljesebben kriminalizáló javaslat rossz, abból az következik, hogy szerintük az lenne a jó a gyermekeknek, ha "támogatnánk a pedofíliát". "Az ilyen aberrált gondolkodás nem csak morálisan elfogadhatatlan, hanem szembemegy az alkotmányos szabályokkal is."

"Csak egyet tudunk üzenni a baloldalnak és a nyílt társadalom híveinek: el a kezekkel a gyermekeinktől, őket nem adjuk, soha!" - olvasható a központ Facebook-oldalán.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!