Amikor már nincs erőd főzni

Belföld, 2019.10.21

Időről-időre előfordul minden emberrel, hogy egyszerűen nem marad ideje vagyereje a nap végén még a konyhában ácsorogni, hogy meleg étel kerüljön azasztalra.

POLCZ adalékmentes Ilyenkor természetesen a legegyszerűbb rendelni valamit, majd reménykedni, hogy az étel hamar megérkezik. Sajnos azonban az ilyen ételek ritkán laktatnak, ráadásul egy fárasztó nap után inkább házias ízekre vágyik az ember. Mi tudunk egy megoldást, amellyel a késő esti ételrendelést és a vele járó rengeteg környezetszennyező csomagolást elfelejtheted, és amivel bármikor az asztalra kerülhet egy tál finom falat.

Üvegbe zárt csoda

Egy nagyobb háztartásban mindig szükség van egy polcra vagy fiókra, ami rejteget néhány könnyen, gyorsan elkészíthető ételt. Ma már ahogy mindenre, úgy a gyorsan elkészíthető ételekre is van megoldás. Két perc melegítés, és az asztalon máris gőzölöghet egy tányérnyi laktató étel, amely éppen olyan lesz, mintha csak édesanyánk készítette volna. A POLCZ befőttes üvegeibe olyan finom falatok kerülnek, melyek receptjét nagy odafigyeléssel tökéletesítették. A kiürült üvegek tökéletesek lesznek arra, hogy lekvárt vagy befőttet tegyél el, de a befőttes gumikat, a fűszereket és a savanyúságokat is tárolhatod bennük. Így biztos lehetsz abban, hogy ezzel a választással a környezetet sem szennyezed.

Mitől különlegesek a POLCZ-os ételek?

A legtöbb készételben megtalálhatóak olyan összetevők, amiket nem szívesen látunk a vacsoraasztalon. A POLCZ webshopjából rendelt különlegességek azonban nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, ízfokozót, tartósítószereket és adalékokat. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan ételt választasz magad és családod számára, ami egészen olyan, mintha te magad készítetted volna. Az alkotók a házias ízvilág megteremtésére törekedtek, így egy pillanat alatt elővarázsolhatod a nagyi főztjére emlékeztető vacsorát az üvegből.

Hűteni sem kell

Amikor azon gondolkodunk, hogy mit vigyünk magunkkal az iskolába vagy a munkahelyünkre, hűtő hiányában sokszor le kell mondanunk a készételekről. A POLCZ adalékmentes ételek azonban az alkalmazott hőkezelési technológiának köszönhetően hónapokig is elállnak, így bátran magunkkal vihetjük őket bárhová.

Egyedül egy mikróra vagy főzőlapra lesz szükségünk a finom ebéd vagy vacsora elfogyasztásához.

Ugye milyen egyszerű? Ha te is szeretnél otthon a polcon vagy a fiókban tartani egy kis vésztartalékot, nézz körül a weboldalon és válassz kedved szerint a házias ízvilágú ételekből!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!