Anya és lánya futtatott prostituáltakat Szegeden

Belföld, 2022.03.24

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség kezdeményezte a letartóztatását annak a két nőnek, akik tavaly nyár óta futtatott három prostituáltat Szegeden, kihasználva a nők rossz anyagi helyzetét.

Rendőrség Anya és lánya a gyanú szerint 2021. augusztusától bírt rá három nőt arra, hogy szexuális szolgáltatásokat nyújtson Szegeden és környékén, kihasználva azt, hogy rossz anyagi helyzetben voltak. A kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket felügyelték, majd a prostitúcióval keresett pénzt elvették tőlük. A prostituáltként futtatott nők mindegyike nehéz anyagi körülmények között élt, egyedüli bevételi forrásuk a szexuális cselekményükből származott. A nőknek lakásokat bérelt a páros, ahol laktak és kínálták bájaikat pénzért. Anya és lánya a három nőtől elvette a keresményét, amelyet teljes egészében magukra költöttek.

Az ügyben emberkereskedelem bűntette miatt indult eljárás, tekintettel a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint az eljárás meghiúsulásának veszélyére az ügyészség kezdeményezte a gyanúsítottak letartóztatását egy hónapra. A nyomozást a főügyészség irányította, az akciót a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának munkatársai hajtották végre.




(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!