Autóbusszal ütközött egy személyautó Szegeden: 11 ember sérült meg a balesetben (videó)

Belföld, 2023.03.06

Összesen 11 ember sérült meg abban a balesetben, amely hétfő kora délután, háromnegyed 3 körül történt Szegeden a Bem és a Dobó utca kereszteződésében.

Autóbusszal ütközött egy személyautó

Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, a Dobó utcából kanyarodott ki egy személyautó, amely nem adott elsőbbséget a Bem utcában szabályos közlekedő busznak, ezért összeütköztek.  

A busz a karambol következtében fának csapódott, a sofőr beszorult a járműbe, őt a szegedi hivatásos tűzoltók szabadították ki.  

Portálunk megkeresésére Hangai József közölte, hogy a baleset helyszínére a mentésirányítás több mentőegységet is indított.  


Összesen 7 mentőegység érkezett a balesethez, melynek során 11 sérültet láttak el. Egy fő életveszélyesen, hárman súlyosan, míg heten könnyebben sérültek.  

A helyszíni ellátást követően a 11 sérültet kórházba szállították a mentők.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalom a környező utcákban halad.

Szabó Szilvia, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen az MTI-nek elmondta, a sofőr ellen - aki az első adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett - tömegszerencsétlenség okozása miatt indult eljárás.

A 20-as busznak a belvárosból a Vadkerti tér felé tartó egyik járatát érte baleset. A busz eleje a vezető felőli oldalon a fának ütközve teljesen összeroncsolódott - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

Fotó: webradio.hu/police.hu
(Webrádió)

Címkék

Baleset Bem utca Szeged Volánbusz

Galériánk

Autóbusszal ütközött egy személyautó Autóbusszal ütközött egy személyautó
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!