Az alábbi boltok biztosan nyitva lesznek december 24-én Szegeden

Belföld, 2023.12.23

Elfelejtett valamit? Semmi gond, több üzlet is nyitva tart december 24-én Szegeden, így lesz hol beszerezni az elfelejtett ajándékokat vagy megvenni az ebédhez, illetve vacsorához valót.

Nova tábla Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, több multi is úgy döntött, hogy zárva tartja üzleteit december 24-én. Először a német diszkontlánc, a LIDL jelezte, hogy nem nyit ki karácsony napján, majd több cég is követte, többek között a Rossmann, a PENNY, a JYSK, a Mountex, sőt az OBI is zárva tartja üzleteit.  

Vannak azonban olyan üzletek is szép számmal, amelyek viszont ha rövidített nyitvartással is, de várják a vásárlókat. Mint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, az ALDI mind a négy üzletébe mehetünk vásárolni december 24-én, igaz csak 7 és 12 óra között.  

A szegedi ALDI üzletek itt találhatóak:

Dugonics tér 8-9.
Makkosházi krt. 29.
Móravárosi krt. 3.
Kossuth L. sgt. 119.

Az újszegediek legnagyobb örömére a Szeged Nova (Szőregi út 80. ) is nyitva tart 24-én, ráadásul reggel 8-tól egészen 14 óráig.  

Az Auchan is várja a vásárlókat a Zápor út 4. szám alatt, méghozzá reggel 7-től egészen délig.

A Tesco 5 üzlettel rendelkezik Szegeden, amelyek egységesen déli 12 órakor zárnak be, a nyitás áruházanként eltérő.  

A szegedi Tesco áruházak listája:

Tisza Lajos krt. 41.
Makkosházi krt. 4
Szabadkai út 7.
Etelka sor 1.
Rókusi krt. 42-64.

A Spar valamennyi üzletét zárva tartja Szegeden, kivéve a benzinkutaknál található boltokat és a Szeged Árkádban lévő szupermarketet, amely szintén délig lesz nyitva.

A Temesvári Coop Szuper Áruház (Temesvári krt. 34.) is nyitva tart, a többiekhez hasonlóan déli 12 óráig.

De nem csak a multik tartanak nyitva december 24-én, hiszen a 3 bolttal rendelkező szegedi Tuti lánc sem zár be karácsony napján, az alábbi boltok 13 óráig lesznek nyitva: 

Tuti Ötös, Makkoserdő sor 30.
Tuti Jóó, Sajka u. 10.
Tuti Csemege, Marostői u. 21.  

A gyakorlatilag "mindig" nyitva tartó CBA Pinty utcai Csemege (Pinty u. 18. ) is 14 óráig tart nyitva akár csak a Nova, azonban karácsony mindhárom napján és akkor még a Szilléri sugárút 32/A alatt található Vízöntő Non-Stop-ról még nem is beszéltünk.  

Aki tehát elfelejtett valamit a nagy kapkodásban, annak sem kell izgulnia, hiszen lesz lehetőség beszerezni a hiányzó portékákat.  

Minden kedves olvasónknak boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

(Webrádió)

Címkék

Nyitva tartó boltok December 24 Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!