TV műsor

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület közleménye

Belföld, 2020.10.29

    Budapest, 2020. október 29., csütörtök (OS) - Hétvégéig még lehet jelentkezni a Körtvélyes Éva újságírói díjra

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület idén újra újságírói pályázatot hirdetett Körtvélyes Éva újságíró emlékére, akit a magyarországi mellrákellenes civil fellépés talán legmarkánsabb képviselőjeként ismertünk.

A díjat annak a magyar újságírónak ítélk oda, aki a 2019. szeptember 1. - 2020. október 31. közötti időszakban a mellrák témájában a szűrésről, a diagnosztizálásról, a terápiákról, a betegségről és annak bármely vonatkozásáról olyan, a szakma által elfogadott tudományos tényeknek is megfelelő cikket-cikkeket publikál(t) vagy rádiós, televíziós anyagot készít(ett), amelyek társadalmi hatásuk és hasznosságuk következtében nagymértékben hozzájárulnak a témáról való korrekt és korszerű ismeretanyag széleskörű terjesztéséhez. Szolgálják egyúttal a kérdéskör kapcsán meglévő társadalmi szintű félelem csökkentését, a gyógyításba vetett bizakodás erejét, segítik az egyén döntési képességét nehéz, de nem megoldhatatlan problémájának feldolgozásában és megértésében.

A díj összege: nettó 200.000 Forint.

Pályázni a nyomtatott vagy elektronikus sajtóban, rádióban, televízióban megjelent anyaggal lehet, pályázónként egy darab beküldött anyaggal.

Pályázat beküldhető a szerző által, illetve más/harmadik személy által is.

Részletes tudnivalók az Egészség Hídja Egyesület hivatalos honlapján.


Kiadó: Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!