Az Ifjúsági Házban tartott lakossági fórumot Gyurcsány Ferenc

Belföld, 2023.03.29

A Demokratikus Koalíció Szegeden tartja kihelyezett frakcióülését, melynek keretében Magyarország egykori miniszterelnöke tartott lakossági fórumot az Ifjúsági Házban.

Gyurcsány Ferenc Szegeden A DK vezető politikusai Szegeden, illetve Csongrád-Csanád vármegyében vendégeskednek szerdán és csütörtökön. Gyurcsány Ferenc mellett többek között Varju Lászlóval, Barkóczi Balázzsal, Komáromi Zoltánnal, valamint Vadai Ágnessel is találkozhattak az érdeklődők.  

A Demokratikus Koalíció elnöke szerdán fél 5-kor tartott lakossági fórumot az Ifjúsági Házban, ahol mintegy 150 szimpatizáns hallgatta meg Magyarország egykori miniszterelnökének beszédét. Gyurcsány Ferenc természetesen a kormánypártot ostorozta, míg megoldásként a DK-t és az ellenzéki összefogást vázolta fel. Gyurcsány Ferenc a lakossági fórumon is megemlítette, de már korábban bejelentette, hogy a 2024-es önkormányzati választásokon a Demokratikus Koalíció Dr. Botka Lászlót fogja támogatni. A lakossági fórumon szintén megemlítette, hogy a DK a párt részéről Vadai Ágnest javasolja majd európai parlamenti képviselőnek. Gyurcsány Ferenc ugyanakkor azt is megemlítette, hogy felmérések szerint az ellenzéki oldalon a DK-nak legnagyobb a támogatottsága, sokan szívesen csatlakoznak a párthoz, azonban ezt a folyamatot most egy kicsit lelassítják a választásokon történő sikeres szereplés érdekében. Gyurcsány Ferenc megemlítette még a cigányság problémáit, valamint a hallgatóság által feltett kérdésekre is szívesen válaszolt, amelyet azonban már az újságírók nem rögzíthettek.

Gyurcsány Ferenc sűrű szerdai programja ezzel azonban nem ért véget, hiszen a DK elnöke fiatalokkal találkozik a Barcraftban este 19 órakor.


(Webrádió)

Címkék

Gyurcsány Ferenc Lakossági fórum Demokratikus Koalíció Szeged DK
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!