TV műsor

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye

Belföld, 2021.06.10

    Budapest, 2021. június 10., csütörtök (OS) - Az LMP 5 újabb jobbikos jelöltet támogat az előválasztáson -

Az LMP az ellenzéki előválasztáson újabb 5 jobbikos jelöltet támogat. A budapesti 5. számú országgyűlési egyéni választókerületben Dr. Beleznay Zsuzsannát, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú választókerületében Szilágyi Szabolcsot, Heves megye 2. számú választókerületében Dudás Róbertet, Győr-Moson-Sopron 5. számú választókerületében Magyar Zoltánt és Fejér megye 2. számú választókerületében Fazekas Attilát.

A 2022-es országgyűlési választás tétje óriási. Itt az idő elzavarni Orbán Viktort a hatalomból, hogy igazságosabb Magyarországon élhessünk. Az LMP tudja, hogy akkor van a legnagyobb esély az ellenzéki győzelemre, ha jövő tavasszal a legalkalmasabb ellenzéki jelölt áll ki egy az egyben a fideszes jelölttel szemben.

Az LMP egyetért Jakab Péter, a Jobbik elnökének szavaival, aki szerint olyan jelölteket kell indítani az előválasztáson, akik helyben már bizonyítottak és akik kellően interaktívak ahhoz, hogy ne csak az elkötelezett ellenzéki szavazókat tudják megszólítani, de a bizonytalanokat is. Az LMP azért támogatja Dr. Beleznay Zsuzsannát, Szilágyi Szabolcsot, Dudás Róbertet, Magyar Zoltánt és Fazekas Attilát, mert ők megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté,

az LMP társelnökei

Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!