Bántalmazás szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

Belföld, 2023.05.24

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik a megyeszékhely egyik szórakozóhelyén történt bántalmazás ügyében.

Garázda Szeged
A rendőrség adatai szerint a Dugonics téren található szórakozóhelyen 2023. május 11-én 22 óra után egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal nőt. A bántalmazást látva a közelben tartózkodók a nő védelmére keltek, ezután az elkövető elmenekült a helyszínről.  

A garázdasággal gyanúsított férfi 20 év körüli, nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Szürke farmernadrágot, fehér sportcipőt és fekete rövid dzsekit viselt.

A Szegedi Rendőrkapitányság a körülmények tisztázása érdekében kéri, azon szemtanúk jelentkezését, akik a helyszínen voltak, és látták a bántalmazást, esetleg arról felvételt készítettek, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek az esettel kapcsolatban.

A szemtanúk jelentkezhetnek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22. ) személyesen. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 0662/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.
(Webrádió)

Galériánk

Garázda Szeged Garázda Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!