Bella Árpád lett a Szeged Első Lions Club soros elnöke

Belföld, 2024.06.16

Szeged egyik legnagyobb jótékonysági szervezete minden évben megválasztja soros elnökét, idén Dr. Szeri István adta át a stafétát oroszlán társának, Bella Árpádnak.

SZELC Láncátadó 2024. A Szeged Első Lions Club láncátadó ünnepségére minden év júniusában kerül sor, amelyet hagyományosan a Gellért Szabadidőközpontban tart meg az elesetteket és rászorulókat támogató jótékonysági szervezet, 2024-ben sem történt ez másként.  

A soros elnökség 1 évre szól, de néha előfordul, hogy a megválasztott vezető 2 évig viszi a tisztséget, így történt ez Dr. Szeri István leköszönő elnök esetében is, aki összesen már háromszor töltötte be ezt a megtisztelő pozíciót. A Tisza Volán egykori vezetője azonban nem egyedüli ebben, hiszen például Dr. Bella Zsolt is két évig állt a szervezet élén, ugyanis elnöksége alatt tört ki a koronavírus járvány, amely a 2020-as évben gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítette a munkát. Dr. Bella Zsolt köszöntette a tagokat, majd Dr. Szeri István adta át a láncot utódjának, a korábbi alelnöknek Bella Árpádnak, aki felvázolta az előtte álló egy év elképzeléseit.  


A legaktívabb oroszlánok elnöki elismeréseket vehettek át, valamint Posztumusz Elismerésben részesítették Prof. Dr. Sonkodi Sándort is, aki rendkívül sokat tett a Szeged Első Lions Clubért, de sajnos 2023. októberében, életének 86. évében elhunyt. Sonkodi professzor elismerését a felesége és fia vehették át. 

Bella Árpád, korábbi kincstárnok, jelenlegi elnök első alelnöke Dr. Forster Tamás, míg második alelnöke Dr. Imreh Szabolcs lett.  

A Szeged Első Lions Clubot 2001-ben 27 tag alapította, a jótékonysági szervezet jelenleg 52 tagot számlál és Szeged egyik legnagyobb jószolgálati szervezete.
(Webrádió)

Címkék

Szeged Első Lions Club Láncátadó Gellért Szabadidőközpont

Galériánk

SZELC Láncátadó 2024. SZELC Láncátadó 2024. SZELC Láncátadó 2024.
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!