Belső ellenőre és megfelelési tanácsadója is lesz a Szegedi Sport és Fürdők Kft-nek

Belföld, 2021.03.17

A cég éléről tavaly nyáron távozó Drégelyi Zoltán helyére érkezett Nagy Katalin már apályázatában jelezte, hogy megválasztása esetén új szervezeti és működési szabályzat elfogadását tartja szükségesnek.

Szegedi Sport és Fürdők Kft. A dokumentum elkészült, melyet a járvány miatt nem ülésező pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottság helyett Botka László polgármester látott el kézjegyével, így mostantól új szervezeti és működési szabályzata van a Szegedi Sport és Fürdők Kft-nek.

A társaság alapvető szervezeti egységei mostantól az igazgatóságok, melyek tevékenységük alapján csoportokra tagolódnak. Az ügyvezető igazgató a cég feladatainak ellátását hat igazgatóság, és egy, az igazgatósághoz nem rendelt, önálló létesítmény (Tiszavirág Sportuszoda), valamint egy közvetlenül az ügyvezető igazgatóhoz rendelt csoport működtetésével biztosítja, melyek élén a felelős munkahelyi vezető áll. Az egységek a következők: Gyógyászati Igazgatóság, élén a gyógyászati igazgatóval, Fürdő Igazgatóság, élén a fürdő igazgatóval, Szolgáltatási Igazgatóság, élén a szolgáltatási igazgatóval, Műszaki Igazgatóság, élén a műszaki igazgatóval, Gazdasági Igazgatóság, élén a gazdasági igazgatóval, Beruházási Igazgatóság, élén a beruházási igazgatóval, Tiszavirág Sportuszoda, élén az uszoda vezetőjével, HR csoport, élén a HR csoportvezetővel.

Két új fontos pozíciót hoznak létre a vezetőségen belül. A belső ellenőr és a megfelelési tanácsadó közvetlenül az ügyvezető igazgatónak alárendelve végzi a munkáját. Ezzel az ügyvezető igazgató után a cég legfontosabb pozícióit tölti majd be az a két személy, akiket kineveznek e feladatokra. Alattuk lesznek az igazgatóságok vezetői, és az ő beosztottjaik lesznek a csoportvezetők.

Néhány tevékenységet külsős cégek látnak el a jövőben. A cég a hatékony működése érdekében folyamatosan felülvizsgálja, hogy melyek azok a tevékenységek, amelyeket, azok speciális szakmai követelményei vagy költséghatékonysági szempontok miatt, ésszerűbb külső szolgáltató bevonásával ellátni, mint saját munkaerővel.

Amennyiben szervezési vagy gazdasági szempontok azt indokolják, a társaság dönthet úgy, hogy ezen feladatokat részben vagy egészben saját erőforrással látja el. A most kiszervezett tevékenységek a következők: jogi képviselet, biztonsági szolgálat, takarítási szolgálat, energetikai tevékenység, informatikai szolgáltatás, tűz és munkavédelem, könyvelés, adatbiztonság, halőrzés, közbeszerzési tevékenység, valamint a szakorvosi ellátás. Egyelőre a járvány miatt a céghez tartozó létesítmények zöme zárva tart, vagy korlátozottan működik, de a mostani időszakot a jövőbeni nyitásra való felkészülés jegyében töltik Szegedi Sport és Fürdők Kft. munkatársainak.
(Webrádió)

Címkék

Szegedi Sport és Fürdők Kft Nagy Katalin
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!